fbpx
Forgot your your password?

AFHOLDTE EVENTS

Juletræstænding 2021

Lørdag den 20. november kom julen til Kongens Lyngby, da juletræet blev tændt.

Liv i Lyngby 2021

Fredag og lørdag den 3.-4. sep. var der ”Liv i Lyngby” – den årlig tilbagevendende by-fest, der i 2021 strakte sig over to dage.

Lyserød Lørdag 2020

Lørdag den 3. oktober var Kgs. Lyngby iklædt lyserødt, da årets Lyserød Lørdag løb af stablen. Det indsamlede beløb har oversteget sidste års flotte resultat.

‘Den stille åbning’

Den 16. maj blev der afholdt ‘den stille åbning’ i Kgs. Lyngby for at fejre, at byen nu er åbnet mere op efter nedlukningen i forbindelse med Covid-19.

Liv i Lyngby 2019

Den 7. september blev der afholdt Liv i Lyngby. Igen i år var der boder i Hovedgaden og en storstilet biludstilling på Klampenborgvej.

Lyserød Lørdag 2019

Lørdag den 5. oktober 2019 blev der afholdt Lyserød Lørdag i Kongens Lyngby, hvor der var aktiviteter, der støttede indsamlingen til brystkræftforskning.

Juletræstænding 2019

Traditionen tro blev juletræet og julebelysningen i byen tændt i lørdags med bl.a. optog gennem byen og toner af julekalendersange på Torvet.

Liv i Lyngby 2018

Lørdag den 1. sep. 2018 var der ”Liv i Lyngby” – den årlig tilbagevendende by-event, der bød på over 70 forskellige større og mindre aktiviteter gennem dagen.

Bike Town Showdown

Søndag den 16. sep. 2018 var der ”Bike Town” på Torvet, hvor de studerende havde mulighed for at få en billig cykel med hjem tillige med underholdning undervejs.