fbpx
Forgot your your password?

Bagom Visit Lyngby

På Visit Lyngby kan du finde inspiration til, hvad du skal lave i Kgs. Lyngby, uanset om du er i byen for at shoppe, for at blive underholdt, for at spise eller for at opleve det historiske og naturrige Kongens Lyngby. Siden henvender sig både til borgere i og omkring Kgs. Lyngby, kunder i byens butikker og hos byens mange spisesteder, ansatte i byens virksomheder og danske og udenlandske turister.

Visit Lyngby er drevet af Handelsforeningens for Kgs. Lyngby og Omegn, der er en forening for handels- og erhvervsdrivende i Kgs. Lyngby. Vi står blandt andet bag faste arrangementer i byen såsom byfesten Liv i Lyngby, videnskabsfestivallen Forskningens Døgn og den traditionsrige juletræstænding med optog igennem byen – herudover arrangerer vi løbende mindre arrangementer og events i løbet af året. Har du lyst til at læse mere om Handelsforeningen for Kgs. Lyngby og Omegn – og hvad dine fordele er som medlem i foreningen, så besøg os på vores hjemmeside www.lyngbyhandel.dk

OBS. Vi er i øjeblikket i gang med at opdatere siden og dens oplysninger samt oversætte sidens tekster til engelsk, derfor håber vi, I vil bære over med os, når I støder på uopdaterede sider eller manglende oversættelser – vi arbejder på sagen:-)

Har du gode ideer til, hvad der mangler på Visit Lyngby? Så send os en mail på info@visitlyngby.dk og fortæl os om dem.