fbpx
Forgot your your password?

Lyserød Lørdag 2019

Lørdag den 5. oktober var Kongens Lyngby iklædt et lyserødt twist, da årets Lyserød Lørdag arrangement blev gennemført. Der var således lyserøde sløjfer i træerne, lyserøde balloner og oppyntning i vinduerne og masser af lyserøde aktiviteter rundt omkring, der alle tjente det formål at gøre opmærksom på- og indsamle penge til brystkræftforskningen.

Der var flere, der kiggede en ekstra gang, da de ankom til Lyngby i lørdags, for hele byen var indhyllet i lyserødt. Hvert et træ i Hovedgaden havde, takket været Handelsforeningen og Stof2000, fået lyserøde sløjfer i. Dagen startede med en parade, hvor Vedbæk Pigegarde førte an i et lyserødt optog gennem byen, hvor frivillige, borgere og Lyngby Dans og Stardance Studio bakkede op om den gode sag.

Optoget blev afsluttet i Lyngby Storcenter, hvor man dagen igennem kunne deltage i forskellige aktiviteter, der alle samlede penge ind til den gode sag.  Flere butikker i Hovedgaden var også gået ”all in” og havde pyntet deres butiksvinduer helt i lyserødt i dagens indledning. Brdr. Price sørgede for brunch. Magasin for lyserøde bobler og popcorn, og Stof2000 havde kreative lyserøde workshops på programmet, mens flere andre butikker deltog med konkurrencer. På Hovedgaden kunne de forbipasserende tage sig en sving om i selskab med Lyngby Dans.

Det endelige beløb, som blev samlet ind på dagen er endnu ikke helt gjort op, men der forventes et være indsamlet et beløb på omkring 50.000 kr. Hvilket er 20.000 kr. mere i forhold til Lyserød Lørdag i Lyngby sidste år.

Tak til sponsorerne

Det er Kræftens Bekæmpelse, der er organisator på ‘Lyserød Lørdag’, men for at arrangementet kunne blive en realitet, har en række virksomheder givet et sponsorat til dagen. Derfor skal der lyde en særlig stor tak til:

Arnold Busck, Art of Wellness, Beiersdorf, Betina Beltner, Bonnies Dyrecenter – Kgs. Lyngby, Butik Bonde – Kgs. Lyngby, Butik Otto’s, Cornelius Optik, De 4 årstider, Dulong Fine Jewelry, Engelsk Herremagasin, Gamst Blomster, Gine – Kgs. Lyngby, Handelsforeningen for Kgs. Lyngby og Omegn, Illums Bolighus – Kgs. Lyngby, Lyngby Vinkælder, Lyngby Storcenter, Lysmesteren Baltzer, Matas, Molo – Lyngby Storcenter, Nam Nam Slik, Palæet Juveler, Pieces – Kgs. Lyngby, St. Michelsen – Kgs. Lyngby, Stender – Kgs. Lyngby, Sticks’n’Sushi, Strikkeboden, Tommy Hilfiger – Lyngby Storcenter, Stof2000, Touché, Vinkælderen, Vinspecialisten.