Forgot your your password?

Borgermedlem

I april måned 2020 introducerede Handelsforeningens for Kgs. Lyngby og Omegn et ‘Borgermedlemsskab’ i Handelsforeningen for borgere, der har lyst til at støtte op omkring detailhandlen i Kgs. Lyngby og aktiviteter i byen i løbet af året.

Handelsforeningen for Kgs. Lyngby og Omegn arbejder blandt andet med at skabe aktiviteter i bybilledet i løbet af året, for derigennem at tiltrække borgere, besøgende og kunder til byens butikker og spisesteder. Således står Handelsforeningen bl.a. for at arrangere den tilbagevendende byfest; Liv i Lyngby, Videnskabsfestivalen Forskningens Døgn og juletræstændingen.

Medlemsfordele som Borgermedlem

Melder du dig ind som borgermedlem, så bidrager du økonomisk til aktiviteter i byen i løbet af året, men herudover får du:

  • En månedlig rabat til en af Handelsforeningens medlemsbutikker
  • Et nyhedsbrev fra Citykoordinator Line Barklund om, hvad der foregår af aktiviteter i byen
  • Invitationer til VIP arrangementer kun for borgermedlemmer
  • Invitation til udvalgte medlemsarrangementer for Handelsforeningens øvrige medlemmer.

Tilmeld dig

For at tilmelde dig som borgermedlem i Handelsforeningen skal du sende en mail til information@lyngbyhandel.dk med dit navn, din adresse og dit telefonnummer. Derudover skal du overføre 300 kr. til Mobilepay nr. 809984 – i beskedfeltet anfører du dit navn eller e-mailadresse.

Læs også nyheden >>>Bliv Borgermedlem af Handelsforeningen og støt Kgs. Lyngby