Forgot your your password?

Bliv borgermedlem af Handelsforeningen og støt Kgs. Lyngby

Handelsforeningen for Kgs. Lyngby indfører nu et nyt medlemskab, hvor borgerne kan være med til at støtte op om både handlen men også selve byen.

I disse svære tider er det endnu vigtigere end nogensinde at støtte op om byen ved at handle lokalt. Handelsforeningen for Kgs. Lyngby og Omegn går nu et skridt videre for at støtte op om byens lokale detailhandel. Foreningen indfører et medlemskab, hvor borgerne kan være med til bakke op om byen.

Med medlemskabet kan borgerne, udover at støtte op om Kgs. Lyngby, også få fordele som f.eks. rabat på udvalgte arrangementer og tiltag i byen og månedlige rabatter til udvalgte butikker.

Nyt koncept for byen

Lige nu ligger byen stille hen i forhold til arrangementer. Men der arbejdes hårdt på at få skabt nogle nye initiativer både på sigt men også her og nu, hvor der f.eks. udvikles på et on-line projekt ”Kend din by – hjemmefra”. Det er citykoordinator Line Barklund, der er ansat som et samarbejde mellem Handelsforeningen og Kommunen, der står bag projektet, som har til formål at vise noget af alt det Kgs. Lyngby har at byde på både fra kulturelle og historiske synsvinkler men også fra byens mange andre aktører og detailhandlen. Med et medlemskab af Handelsforeningen vil man også løbende få tilsendt nyhedsbreve, der fortæller om aktiviteter og tiltag samt nyt fra byen.

Vind gavekort og støt byen

Et borgermedlemsskab af Handelsforeningen er samtidig en støtte til byen. Til og med august vil beløbene fra de nye medlemsskaber gå udelukkende til at købe gavekort til byens butikker, der er medlem af Handelsforeningen. Hver måned trækkes der lod om disse gavekort blandt borgermedlemmerne. Efterfølgende vil beløbene blive brugt til at støtte op om aktiviteter, events og tiltag i Kgs. Lyngby.

Fordele ved borgermedlemsskabet

  • Rabat på udvalgte arrangementer og tiltag i Kgs. Lyngby
  • En ny rabat hver måned til en af Handelsforeningens medlemsbutikker
  • Løbende nyhedsbreve fra citykoordinatoren om, hvad der sker af aktiviteter og nyheder i Kgs. Lyngby

Pris for årligt medlemskab: 300 kr.

Tilmelding

Tilmeld dig medlemsskabet ved at sende en mail med dit navn, telefonnummer og adresse (du kan også være medlem selvom du ikke bor i Lyngby-Taarbæk Kommune) til information@lyngbyhandel.dk