fbpx
Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Juletræstænding 2021

20. november 2021 // 15:00 - 17:00

Gratis

”Nu er det altså jul igen – det lad sig ikke skjule…” – og med til julen hører traditioner. En af dem er juletræstændingen. Sidste år måtte den desværre foregå online på film – i år byder juletræstændingen på fornyelser, da byens juletræ står placeret på Kulturtorvet bag Magasin og Johannes Fog.

Musik og juletræstænding

Træet vil blive tændt kl. 16. Der varmes dog op til tændingen allerede fra kl. 15, hvor Cozy X-mas går på scenen og underholder med kendte julemelodier – der vil bringe enhver i ægte julestemning. Traditionen tro vil spejderne sørge for salg af gløgg og æbleskiver (på pladsen mellem Stick ’n’ Sushi og Johannes Fog), som det hører sig julen til.

Tradition og fornyelse

Optoget gennem byen er aflyst i år, men ingen jul uden traditioner. Derfor kører den gamle røde veteranbil, der er fyldt 100 år, gennem byen med selveste julemanden ombord. Den ankommer tids nok til at sætte julemanden og hans noget umodne søn af, så de kan sørge for endnu mere julestemning med skæg og julesange, inden borgmester Sofia Osmani kl. 16.00 tænder juletræet og byens julebelysningen og sørger for, at julen kommer til Kongens Lyngby.

Magasin deler, efter juletræstændingen, traditionen tro en overraskelse ud til børnene.

Kom og vær med til at fejre julens indtog i Kongens Lyngby med tradition og fornyelse. Det er Handelsforeningen, der i samarbejde med Lyngby-Taarbæk Kommune, sørger for en hyggelig start på julen i byen.

Juletræstændingen foregår efter gældende corona-restriktioner, men situationen følges tæt, og tilpasninger og ændringer kan derfor forekomme lige op til. Hold øje med visitlyngby.dk for evt. ændringer.

Program

Kl. 15.00: Cozy X-mas underholder med kendte og dejlige julemelodier

Kl. 16.00: Underholdning med julemanden og hans søn efterfulgt af juletræstænding med borgmesteren

Kl. ca. 16.30: Magasin deler spiselig overraskelse ud til børnene

Kom i julestemning allerede nu og se træet blive tændt sidste år her

Detaljer

Dato:
20. november 2021
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Kulturtorvet
Klampenborgvej 233
Kgs. Lyngby, 2800 Danmark
+ Google Maps