Forgot your your password?

Biketown Showdown 2018

Det var et lidt anderledes syn, der mødte de forbipasserende på Torvet foran rådhuset i søndags, da pladsen var fyldt op med cykler i anledning af Vidensbys cykelevent ”Biketown Showdown”. De første studerende kom allerede kl. 05.00 for at lægge forrest i køen til de 150 cykler, der var mulighed for at købe til 600. kr. stk.

Formanden for Cyklistforbundet Klaus Bondam var konferencier og styrede slagets gang om fordelingen af de mange cykler, hvor de studerende blev lukket ind i hold, afhængig af deres nummer i køen, og derefter frit kunne vælge cykler.

Undervejs var der også mulighed for at besøge de mange stande, hvor man bl.a. kunne møde politiet, besøge Frivilligcentrets bod og i det hele taget få mere at vide om byens mange tilbud for studerende inden for områder som bl.a. sport, fritid og kultur. Borgerservice var også repræsenteret og gav gode råd til især de udenlandske studerende.

Undervejs sørgede bandet ”Sundays” for god musikalsk underholdning på en søndag med masser cykler, solskin og god stemning.