Forgot your your password?

Juletræstænding 2019

Vejrguderne var ikke ligefrem med juletræstændingen i år, da det traditionelle juleoptog med Vedbæk Garden og byens spejdere startede deres rute i øsende regnvejr. Men det klarede op, og optoget kunne forsætte i tørvejr og i år også med følgeskab af teaterbørnene fra Frilandsmuseet og Maskotten Håkon fra Lyngby Boldklub, der vinkede ud til de mange fremmødte børn på ruten.

Forinden var man blevet mødt af et lidt anderledes syn i byens gader, idet løbende julemænd indtog Kgs. Lyngby i et julemandsløb, der var arrangeret af Dyrehaven Rotary Klub til fordel for et tandplejeprojekt til børn i Filippinerne.

Juleoptoget ankom med fuld musik til Torvet, hvor borgmester Sofia Osmani stod og ventede på at tænde træet i selskab med selveste julemanden. Spændingen var høj, da tryllestøvet til at tænde juletræet med var væk, så børnene måtte lede alle vegne rundt omkring for, at julen for alvor kunne finde frem til Kgs. Lyngby. Heldigvis lykkedes det at finde tryllestøvet i en gulddåse i julemandens bil, så træet på magisk vis kunne tændes og lyse op over Torvet sammen med julebelysningen i resten af byen.

Efterfølgende kunne de besøgende hygge sig med gløgg og æbleskiver fra spejdernes hyggelige juleboder, mens Magasin, i samarbejde med Lyngby Boldklub og Maskotten Håkon, delte chokoladepinde ud fra Hotel Chocolat til alle børnene. Imens sørgede gruppen ”Skidt og Kanel” for, at julestemningen forblev intakt ved lade tonerne fra de populære julekalendersange gennem tiden brede sig ud over Torvet.

Så endnu en gang er julen nu på stemningsfuld vis kommer til Kgs. Lyngby.