Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ukraine støttearrangement i Kongens Lyngby

marts 19, 2022 @ 11:00 - 14:00

Handelsforeningen har i samarbejde med Lyngby-Taarbæk Kommune og Røde Kors Lyngby-Taarbæk arrangeret et event i byen lørdag den 19. marts kl. 11-14 for at indsamle penge og støtte op om Ukraine.

Der er blevet handlet hurtigt i byen for at få støttearrangementet op at stå. Her vil man bl.a. kunne opleve musik på gader og stræder langs Lyngby Hovedgade gennem dagen.

Fællessang og tænd et lys
Den lokale musiker og sangskriver Martin Jantzen, der blandt andet har stået bag ”Lyngby-Taarbæk sangene” vil være vært for fællessang på Johannes Fogs Plads bag Magasin kl. 12. Her vil han også fremføre sin støttesang ”Tænd et lys”, som han har skrevet og som Mikkel Sonne har komponeret til lejligheden. I den forbindelse vil det også være muligt at tænde et lys på pladsen.

Mød en ukrainer
Dagen står i Ukraines tegn. Derfor vil det også være muligt at møde herboende ukrainere, der vil fortælle om deres land generelt og situationen i det hele. Mød dem på Johannes Fogs Plads i forbindelse med fællessangen kl. 12 – og få efterfølgende en snak med dem over en kop kaffe på Meyers Spisehus. 

Samarbejde med Røde Kors Lyngby-Taarbæk
Støttearrangementet sker i tæt samarbejde med Røde Kors Lyngby-Taarbæk, og der er blevet oprettet et specielt mobilepay nr. 108557 (er allerede aktivt), der registrerer hele indsamlingen for Kongens Lyngby. Lige som Røde Kors indsamlingsbøsser også vil være at finde på dagen.

Bliv indsamler

Du har også mulighed for selv at blive indsamler. Du kan afhente en indsamlingsbøsse i Røde Kors Butikken på Lyngby Hovedgade 46 på lørdag. Indsamlingen finder sted mellem kl. 11-14. Kan du kun en del af dagen, vil vi også være taknemmelige for din tid.

Handelsforeningen har opfordret butikkerne til at pynte deres vinduer i blå og gule farver, lige som en del af Hovedgaden og Klampenborgvej også vil have et blåt og gult islæt på dagen.

Program

KL.11-14: Man vil kunne møde musikere på gader og stræder omkring Lyngby Hovedgade

Kl. 12: Fællessang og fremførelse af støttesang på Johannes Fogs Plads bag Magasin og Kinopalæet

NU: Støt den lokale Kongens Lyngby indsamling til Røde Kors Lyngby-Taarbæk på mobilepay 108557 – indsamlingen fortsætter også efter støttearrangementet på lørdag.

Programmet er stadig under udvikling. Så hold øje med siden her for up-dateringer.

Kontakt evt. citykoordinator Line Barklund på line@visitlyngby.dk eller 40 44 88 58 for yderligere information – også omkring evt. deltagelse i støtte-arrangementet eller efterfølgende arrangementer.

Tiltag i butikkerne 

Flere butikker har også forskellige tiltag i deres forretning for at støtte op om arrangementet f.eks. hos:

  • Brdr. Price på Toftebæksvej 1 donerer restauranten 10 kr. for hvert glas solgt champagne.
  • Thiele Lyngby Hovedgade 66 deltager man i en konkurrence om solbriller, hvis man donerer penge til den lokale Røde Kors indsamling.
  • Tjenerne på Gordion på Ulrikkenborg Plads 10 donerer deres drikkepenge på dagen.
  • Nikoline Blomster på Lyngby Hovedgade 37K donerer 35 kr. for alle køb over 250.

 

Detaljer

Dato:
marts 19, 2022
Tidspunkt:
11:00 - 14:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Handelsforeningen for Kongens Lyngby og Omegn
Telefon:
31131781
E-mail:
info@visitlyngby.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Kongens Lyngby