Forgot your your password?

Idrætsbyen

Lyngby Idrætsby kan tilbyde mange sportsaktiviteter for både voksne og børn. Området råder over en stor svømmehal, atletikstation, keglebaner, tennis- og squashbaner, bokselokale – her kan man også dyrke gymnastik og yoga. Bueskydning og skydebaner.

Svømmehallen
Babybassin, udsprings- og 50meters svømmebassin, rutchebaner, vipper, svømmeundervisning, morgen- og aftensvømning, infrarødssauna m.m.

Faste åbningstider for Lyngby Svømmehal:

Mandag kl. 15.00-19.30
Tirsdag kl. 06.45-19.30
Onsdag kl. 06.45-21.30
Torsdag kl. 06.45-19.30
Fredag kl. 06.45-15.00
Lørdag kl. 08.00-15.00
Søndag kl. 08.00-15.00

OBS: Billetsalget lukker en time før hallens lukketid.

Atletikstadion
Atletikstadionet har optimale forhold for både elitesportsudøvere, såvel som for motionister. Atletikanlægget er top moderne med udstyr, samt faciliteterne, inden for sportsdisciplinenerne.

Bokselokale
I Bokselokalet har man mulighed for at bokse i boksering og på sandsække. Bokselokalet i Lyngby Idrætsby er placeret i forhuset ved den sydlige indgang. Lokalet har foruden boksering og sandsække god gulvplads til træningsøvelser. Lokalet bruges bl.a. også til undervisning i gymnastik og yoga.

Bueskydning
I Lyngby Idrætsby kan man træne bueskydning hele året. Der er god plads, med to godkendte udendørs baner og 12 indendørs baner.

Keglebaner
I idrætsbyen finder man 6 moderne Classic og Bohle keglebaner. Keglesporten er en sport, som kan dyrkes uanset alder og fysik af både mænd, kvinder og børn.

Skydebaner
Lyngby idrætsby råder over to topmoderne skydebaner til både riffel- og pistolskydning.

Skydebanerne i Lyngby Idrætsby har gennemgået en totalrenovation, hvorfor de er blandt de mest moderne skydebaner i Danmark.

Tennisanlægget
I Lyngby Tennis & Squashcenter er der gode muligheder for at spille tennis og squash året rundt. Der er i alt 13 udendørs rødgrus tennisbaner, herunder et center court med plads til 550 tilskuere.

Legepladser

Få en oversigt over legepladser i Lyngby Kommune.

Eremitageslottet

I Dyrehaven venter nu Eremitageslottet og den imponerende Eremitageslette. Hjortene går frit i hele Dyrehaven, og på sletten omkring slottet kan du ofte se dem i store flokke.

Baadfarten

Baadfarten har været en populær sommerattraktion i Lyngby siden 1894. To af de seks træbåde har sejlet siden Baadfartens start.