Forgot your your password?

Vi guider:

De bedste legepladser i og omkring Kongens Lyngby

Der er masser af muligheder for sjov og dejlig udendørs leg i og omkring Kongens Lyngby. Før eller efter legepladsturen kan I tage en hyggelig shoppetur eller en lækker frokost i Kongens Lyngby. Vi har udvalgt en række af legepladser, så der er til mange dage fyldt med skæg for både helt små og de lidt større:

Legepladsen ved LIFE Campus/Novozymes

Biologiens Vej 5, 2800 Kongens Lyngby

På marken lige bag ved det nye LIFE Campus finder du denne nyopførte legeplads, som er god til alle aldre. Nyd de smukke naturomgivelser, mens børnene kan gennemføre forhindringsbanen, gynge, rutsje, klatre eller tage en vippetur. Bagefter kan I tage en tur gennem LIFE’s pomet med 42 forskellige danske æble- og pæretræer.

Den Grønne Legeplads

Frederiksdalsvej 23, 2830 Virum (bemandet)

Dyt dyt, Den Grønne Legeplads er hos mange bedre kendt som Trafiklegepladsen. Her kan dine børn give den gas på en ægte asfalteret cykelbane med trafiklys. Der er både cykler, mooncars, væltepeter og andre køretøjer, som man frit kan låne inden for åbningstiderne. Følg med på legepladsens Facebook side her. Åbningstider: Mandag-torsdag kl. 10.00-17.00. Fredag kl. 10.00- 16.00.

Den Lille Fiskerby og Edderfuglen – Taarbæk Skole

Taarbæk Strandvej 96, 2930 Klampenborg

Den magiske, maritime legeplads ved Taarbæk Skole passer perfekt ind i nærmiljøet i Taarbæk. På legepladsen finder I en lille, sød fiskerby, et fyrtårn og en smuk edderfugl inspireret af de mange fugle i nærområdet. Sørg for at besøge legepladsen i weekender og aftentimer, da legepladsen ellers bruge af skolen.

Piratlegepladsen – Poppelhegnet

Poppelhegnet 22, 2800 Kongens Lyngby

Også kendt som “Den gode med skibet”. Her kan børnene boltre sig i et fantasifuld piratskib fuldendt med flag på toppen af den høje mast. Der er også gynger og legeredskaber til de helt små børn.

Legeplads ved Lindevangen

Lindevangen 31, 2830 Virum

Legeplads til børn i alle aldre med et stort sandareal, gynger og mindre legeredskaber, en afskærmet asfaltbane til boldspil og hockey. Mange træer og masser af vand giver ideelle muligheder for leg og eventyr.

Legepladsen i Pipers Park

Ulrikkenborg Allé 12, 2800 Kongens Lyngby

I Pipers Park finder du en legeplads holdt i træ med fugleredegynge, sandkasse, rutschebane, en balancebane, en græsplæne med fodboldmål og en bakke til kælkning. I parken er der borde og bænke og mulighed for at grille.

Legepladsen i Sophienholm Park

Park Nybrovej 401, 2800 Kongens Lyngby

Rundt omkring i den smukke park ved Sophienholm kan børnene kaste sig over de flotte legeredskaber udskåret i træ. Legeredskaberne er inspireret af Adam Oehlenschlägers digt om guldhornene. Træstammer, som ligner guldhornene, kan børnene rokke og bruge til balanceleg. Børnene kan også rutsje i billedhugger Gunnar Westmans påfugl, som er kunstværk og rutsjebane i én. Husk også at holde øje med, hvilket udstillinger, der kan ses på Sophienholm.

Læs mere om legepladser i området på Lyngby-Taarbæk Kommunes hjemmeside her

Svømmehallen

Lyngby Svømmehal tilbyder gode faciliteter og masser af aktiviteter for alle aldersgrupper.

Eremitageslottet

I Dyrehaven venter nu Eremitageslottet og den imponerende Eremitageslette. Hjortene går frit i hele Dyrehaven, og på sletten omkring slottet kan du ofte se dem i store flokke.

Baadfarten

Baadfarten har været en populær sommerattraktion i Lyngby siden 1894. To af de seks træbåde har sejlet siden Baadfartens start.