fbpx
Forgot your your password?

Legepladser i Lyngby og Omegn

Den Grønne Legeplads

Frederiksdalsvej 23 2830 Virum er bemandet

Legepladsen har en asfalteret cykelbane med trafiklys. Børnene kan låne cykler og mooncars, og få hjælp i cykelværkstedet til reparation af cykler. Legepladsen har en boldbane, der om vinteren bliver brugt som skøjtebane. Inde kan børnene arbejde med fx maling, stoftryk, gipsstøbning, ler og papmaché. Pladsen er handicapegnet, har toiletter, og man kan spise sin medbragte mad. Mandag-torsdag kl. 10.00-17.00. Fredag kl. 10.00- 16.00.

Idrætslegepladsen Lindegårdsskolens idrætsplads

Lyngbygårdsvej 37-39 2800 Kongens Lyngby

Legepladsen er alsidig med gode muligheder for at dyrke sport. Der er baner til fodbold, basketball, rullehockey og petanque. Derudover er der borde, bænke og grillplads i nærheden.

Legeplads ved Lindevangen

Lindevangen 31 2830 Virum

Legeplads til børn i alle aldre med et stort sandareal, gynger og mindre legeredskaber, en afskærmet asfaltbane til boldspil og hockey samt Mange træer og masser af vand giver ideelle muligheder for leg og eventyr i Lyngby Taarbæk. Derudover er der fem større legepladser. en cykelbane. Ved en lille sø kan børnene gå på opdagelse med fiskenet. På græsplænen er der mål.

Legepladsen i Pipers Park

Ulrikkenborg Allé 12 2800 Kongens Lyngby

I Pipers Park finder du en legeplads med fugleredegynge, sandkasse, rutschebane, en balancebane, en græsplæne med fodboldmål og en bakke til kælkning. I parken er der borde og bænke og mulighed for at grille.

Legepladsen i Sophienholm

Park Nybrovej 401 2800 Kongens Lyngby

Legeredskaber i udskåret træ inspireret af Adam Oehlenschlägers digt om guldhornene. Træstammer, som ligner guldhornene, kan børnene rokke og bruge til balanceleg. Parkens legeplads er rundt om i parken med klatretræer og hemmelige buskgange samt billedhugger Gunnar Westmans rutchebanepåfugl.

Skovlegepladsen på Virumgårds Grønning

Sennepsmarken 17 2830 Virum

Skovlegepladsen er en mindre legeplads, der ligger i den offentlige park på Virumgårds Grønning med en fugleredegynge omgivet af balancestubbe.

Svømmehallen

Lyngby Svømmehal tilbyder gode faciliteter og masser af aktiviteter for alle aldersgrupper.

Eremitageslottet

I Dyrehaven venter nu Eremitageslottet og den imponerende Eremitageslette. Hjortene går frit i hele Dyrehaven, og på sletten omkring slottet kan du ofte se dem i store flokke.

Baadfarten

Baadfarten har været en populær sommerattraktion i Lyngby siden 1894. To af de seks træbåde har sejlet siden Baadfartens start.