Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lyngby-Taarbæk Jazzklub i Templet

september 13, 2023 @ 20:00

120dkk

Med trombonen som det toneangivende instrument i dybfølt leg med det elektroniske univers, fremstår Lis Wessbergs band Yellow Map ganske unikt, og denne aften kan du opleve dem i Lyngbys Tempel.

Trombonisten Lis Wessberg udgav i efteråret 2021 det anmelderroste album Yellow Map. I foråret 2023 har Yellow Map været i studiet igen og indspille deres 2. album og det er musikken fra disse 2 udgivelser bandet vil præsentere ved denne lejlighed. Musikerne i bandet er håndplukket fra den absolut øverste hylde i dansk jazz; pianisten Steen Rasmussen, bassisten Lennart Ginman og trommeslageren Jeppe Gram.

Alle kompositioner er Lis Wessbergs egne, skrevet til netop denne konstellation. Yellow Map er et stilsikkert møde mellem det akustiske instrument og det elektroniske udtryk. Mødet udspiller sig i et forunderligt rum hvor både lys og mørke, inderlighed, glæde og eftertanke udfolder sig. Sammensmeltningen af de to universer giver musikken et svævende, nutidigt og nærmest filmisk udtryk. At lytte til musikken er som at begive sig ud på en magisk togrejse gennem mytiske landskaber fyldt med uberørt natur.

Billetter kan købes HER.

Detaljer

Dato:
september 13, 2023
Tidspunkt:
20:00
Pris:
120dkk

Sted

Templet
Jernbanevej 16
Kgs. Lyngby, 2800 Danmark
+ Google Maps