Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nikolaj Nørlund i Templet

september 15, 2023 @ 21:00

220dkk

Nikolaj Nørlund har siden sin solodebut med ’Navnløs’ (1996), hvor han fortolkede Michael Strunge-digte, udfordret og skubbet sine egne og publikums grænser med imponerende og meget forskelligartede projekter inden for musik og lyrik. Han fulgte op med Nye Optagelser (1997), som blev hans debut som dansksproget sangskriver.

Nørlunds eksperimenterede projekter har ført ham vidt omkring i det danske musikmiljø. Han har bl.a. lavet to albums i samarbejde med symfoniorkestret Copenhagen Phil, hvor moderne dansksproget sangskrivning elegant forenes med en storslået orkesterlyd. Senest har han lavet albummet ’Housewarming’ (2019) i samarbejde med forfatter Naja Marie Aidt. Solo og i bandkonstellationer står Nikolaj Nørlund bag 20 ep- og albumudgivelser.

Han har tidligere været medlem af gruppen Trains And Boats And Planes og er priodevis aktiv i gruppen med det engelsksprogede projekt Rhonda Harris ved siden af sin solokarriere.

I 2003 vandt han en Danish Music Awards i kategorien Årets producer og i 2006 en Steppeulv ligeledes i kategorien Årets producer. I 2012 modtog Nørlund Niels Matthiasens kulturpris “Kultur-Niels”.

Billet kan købes >> HER <<

Dørene er åbne fra kl 20.

Detaljer

Dato:
september 15, 2023
Tidspunkt:
21:00
Pris:
220dkk
Begivenhed Kategori:

Sted

Templet
Jernbanevej 16
Kgs. Lyngby, 2800 Danmark
+ Google Maps