Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kgs. Lyngby – Din sommerby: Cirkus Panik – gadegøjl og cirkusskole

juli 29, 2023 @ 12:00 - 13:30

Gratis

Cirkus kommer til byen, når Cirkus Panik besøger Kgs. Lyngby. Her vil man kunne opleve akrobater, musikere, artister og naturligvis en cirkusdirektør.

Cirkus Panik vil, med fest og farver og højt humør, bevæge sig gennem byen først i og omkring Lyngby Hovedgade fra kl. 12 og efterfølgende i det nye midlertidige byrum på Klampenborgvej med optræden fra kl. ca. 12.30 efterfulgt af mini cirkusskole for børnene kl. ca. 13-13.30.

Cirkus Panik er en af de få overlevende gammeldags gøglerfamilier med cirkusblod i årene. De har turneret ind- og udland rundt i mere end 35 år – med både klassiske cirkusforestillinger men også cirkusskoler og workshops. Familien Panik består af fire generationer i fuldt firspring og med stor skabertrang.

Cirkus Panik sætter en ære i at skabe anledninger til at finde legebarnet frem hos både børn og voksne. Så mød dit indre legebarn og vær forberedt på masser af smil, glæde og gøgl, når Cirkus Panik kommer til byen.

Arrangementet med Cirkus Panik er støttet af Lyngby-Taarbæk Kommunes pulje til sommerferieaktiviteter – Læs evt. mere HER 

Aktiviteten indgår som en del af “Kgs. Lyngby – din sommerby” – Læs om alle sommerens aktiviteter HER  

Detaljer

Dato:
juli 29, 2023
Tidspunkt:
12:00 - 13:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Kgs. Lyngby
Kgs. Lyngby, Danmark + Google Maps