Forgot your your password?
  • single location image

Zleep Hotel

(0.0)

Lundtoftegårdsvej 12

Zleep Hotel i Lyngby er et dejligt hotel i smukke Kongens Lyngby – tæt på både Dyrehaven, DTU, Kongens Lyngbys butiks- og caféliv samt andre spændende seværdigheder i historiske Kgs. Lyngby og omegn.

Hotellet ligger tæt på motorvejsafkørsel og offentlig transport, så det er nemt tilgængeligt uanset om du er i bil, bus eller tog. Og med kun 13 km til København så er du centralt placeret i forhold til at nyde det bedste fra både København og Nordsjælland. Lej en cykel på hotellet til at udforske områdets mange skønne områder og seværdigheder, eller tag et smut ned i byen og udforsk de utallige shoppingmuligheder eller en bid mad på et af de hyggelige spisesteder.

Hos Zleep Hotel kan du indkvartere dig i et af de 112 skønne værelser med udsigt ud over Kongens Lyngby og nyde en lækker morgenmadsbuffet bestående af økologiske og skandinaviske morgenmadretter, der giver dig en god start på dagen. Der er også mulighed for leje af 34 livingværelser, der er dobbelt så store som normale hotelværelser og indeholder et lille køkken.

Alle værelser er handicapvenlige og udstyret med alt det, du får brug for, når du er afsted hjemmefra.

https://www.zleep.com/da/hotel/lyngby/