Forgot your your password?
  • single location image

Støvsugerbanden

(0.0)

Lyngby Hovedgade 76A, 2800 Lyngby

Hos støvsugerbanden i Kongens Lyngby kan du finde alt til støvsugere – uanset om du har brug for en ny støvsuger eller bare en reservedel så skal vi nok hjælpe dig.
Støvsugerbanden er en familieejet virksomhed som har eksisteret siden 1962. Firmaet hed i starten Støvsugermanden, men da filmen Støvsugerbanden blev vist i biograferne i 90’erne valgte virksomheden at skifter navn til Støvsugerbanden. I dag har vi 8 butikker beliggende på Sjælland, samt webshoppen stov.dk som har et stort udvalg af støvsugere og tilbehør.

Et bredt sortiment indenfor alle de kendte mærker

Støvsugerbanden fører mange af de kendte kvalitetsmærker så som AEG, Nilfisk, Electrolux og Hoover. Lige meget om du er på udkig efter en håndstøvsuger, industrielstøvsuger eller en helt almindelig støvsuger så er vi der til at guide og hjælpe dig til at vælge lige netop den støvsuger der passer til dig og dine behov. Foruden støvsugere og støvsugertilbehør sælger vi også enkelte rengøringsartikler, som kan lette arbejdet for dig i din rengøring.
Hos Støvsugerbanden gør vi os umage for at give dig den bedste service. Derfor tilbyder vi også reparation af din gamle støvsuger hvis dette er muligt. Så kom ind med din gamle støvsuger og vi kan tage en snak om mulighederne.

Åbningstider

Man-torsdag 10-17.30
Fredag 10-18.00
Lørdag 10-15.00
Søndag Lukket

https://stov.dk/