Forgot your your password?
  • single location image
  • single location image
  • single location image

Palæet

(0.0)

Lyngby Hovedgade 3, 2800 Lyngby

Erfaren urmager

Palæet har eksisteret siden 1969 og ejes i dag af urmager Kåre Schneekloth. Schneekloth grundlagde i 2001 Schneekloth Smykker og Ure i Hillerød. Forretningen i Hillerød er imidlertid lukket i 2018 og Schneekloth har samlet hele sin forretning i Palæet i Kongens Lyngby. Kåre Schneekloth er en erfaren urmager, som har arbejdet mange steder før han blev selvstændig. Han har bl.a. arbejdet for tidligere hofleverandør Ludwig N.B. Hansen, hvor han havde ansvaret for eftersynet af urerne på Christiansborg og Amalienborg. Så selvom Schneekloth kun er i 50’erne, så er han en vældig erfaren urmager.

Love Collection

I Palæet har vi et stort udvalg af smykker og ure. Vi har bl.a. vores egen smykkekollektion Love Collection, som er en manifestation af vores høje standarder, når det kommer til kvalitet, godt håndværk og design. Alle smykkerne i Love Collection er lavet af dygtige fagfolk, som kan deres kram. Alle ringene i kollektionen har et flot og stilfuldt design uden på, men der er også kælet for detaljerne inden i. På hver ring er der indgraveret ”Love” inden i og i ”o’et” er der placeret en flot diamant. Smykkerne i kollektionen fås i 14 karat guld eller hvidguld. Love Collection er stilfuldt design til gode priser.

Palæet fører også andre smykkemærker som Georg Jensen, Nordahl, Christine Hvelplund, Lund of Copenhagen og mange flere.

Reparation af ure og smykker

Hos Pælet har vi mange års erfaring med reparation af ure og vi har vores eget værksted hvor vi laver alle typer reparationer. Prisen for en reparation er meget afhængig af hvad der skal laves, og om der skal bruges reservedelen, men bare kom ind til os og vi finder den rette løsning for dig. Hvis du hellere vil have et nyt ur, så har vi også et stort udvalg af kvalitetsure i Palæet. Her finder du mærker som Arne Jacobsen, Mont Blanc, Victorinox og Georg Jensen.

Vi kan også hjælpe med reparation af smykker i Palæet. Vi har en guldsmed tilknyttet, som med stor præcision og faglig kunnen laver vores reparationer og indfatninger. Leveringstiden på reparationer er normalvis 10 arbejdsdage.

Kom og besøg os her i Palæet næste gang du er i Kongens Lyngby og se vores store udvalg af smykker og ure.

http://palaeet.dk/