Forgot your your password?
  • single location image
  • single location image

Lyngby Special Optik

(0.0)

Lyngby Hovedgade 48, 2800 Kgs. Lyngby

Alt er muligt

Lyngby Special optik har eksisteret siden 1951. Vi har altid fulgt mottoet ”Alt er muligt, og alle kan hjælpes til en synsmæssig forbedring.” Vi gør altid alt, det vi kan for at hjælpe vores kunder til et bedre syn. Vi er grundige i vores arbejde, og vi kan næsten altid finde en løsning, så vores kunder opnår et optimalt syn. Du får en grundigere synsprøve hos os end hos mange af vores konkurrenter. Vores udstyr kan opfange små synsfejl, som andre optikere ikke ville fange. Vi måler bl.a. din hornhindes optiske kvalitet, din nattesynsstyrke, og vurderer om du har skjult skelen, som kan give træthed og dobbeltsyn. Desuden vurderer vi dine øjnes generelle sundhedstilstand, og om det er nødvendigt, at du kontakter en øjenlæge. Synsprøven varer lidt over en halvtime og er inkluderet i prisen ved samtidig køb af briller.

 

Fremhæv din personlighed

Vi mener, at et brillestel skal fremhæve din personlighed og understrege din stil. Derfor har vi et stort udvalg af brillestel i butikken, så du kan finde det stel, der bedst udtrykker din personlighed. Vi fører dansker mærker som Lindberg, Ørgreen, Blac og MonoQool. Af udenlandske mærker har vi Mykita, Tom Ford, Götti, Alain Mikli, Munic og Phillip Starck. Hvis du er på udkig efter solbriller, så har vi solbriller fra bl.a. Adidas og Prego. Brillemoden i dag har bevæget sig i mange retninger, så der er ikke længere noget, som er mere rigtigt end noget andet. Dine briller kan være firkantede eller runde, lavet af titanium, kulfiber, bøffelhorn eller træ. Det handler bare om at finde de briller du bedst kan lide og føler dig mest tilpas i. Vi står selvfølgelig parate til at hjælpe og guide dig til at finde de perfekte briller til dig. Skulle du mod forventning ikke finde de perfekte briller i butikken, kan vi sagtens bestille det stel hjem, du er ude efter. Du kan også medbringe et stel du har købt et andet sted, og vi hjælper dig med at få de rigtige glas i.

 

Stor faglighed

Hos Lyngby Special Optik har vi også et stort udvalg af kontaktlinser. Vi tilbyder bl.a. 1-dagslinser, 14-dags linser, formfaste linser (hårde linser) og sovelinser. Vi har over 60 års erfaring med tilpasning af både standard- og speciallinser. Butikken har to optometrister ansat til udelukkende at fokusere på tilpasningen af kontaktlinser. De har stor erfaring og dygtiggør sig ved konferencer og kurser i ind- og udland. Alle vores medarbejdere har generelt en høj faglighed. Medarbejderne er alle både uddannet optikere og er autoriserede optometrister, og de videreuddanner sig jævnligt. Vi er specialister i vanskelige øjne, svagsynsoptik og special-kontaktlinser. Hvis du søger en optiker der har styr på sit fag og som tilbyder en nærværende service, så besøg Lyngby Special Optik på Lyngby hovedgade næste gang, du skal have briller eller linser.

 

 

https://lyngbyspecialoptik.dk/