Forgot your your password?
  • single location image
  • single location image
  • single location image

FDB Møbler

(0.0)

Klampenborgvej 248, 2800 Kgs. Lyngby

Smukke møbler siden 1942

Uanset om det gælder ikoner fra FDB Møbler eller nye designs, er målet det samme: at frembringe den livskvalitet, som har været tiltænkt, siden det første møbel voksede ud af tegnebrættet i 1942.
Mange nye designere er kommet til siden, men det grundlæggende er stadig som fra begyndelsen: at skabe smukke, funktionelle møbler af høj håndværksmæssig kvalitet, som giver plads til det daglige liv i de hjemlige omgivelser. Og som kan holde til tidens tand og ældes med ynde med dem, der bruger møblerne.

 

Vi passer på miljøet

FDB Møbler producerer møbler af FSC-certificeret og bæredygtigt træ. Alle tekstiler er Øko-Tex-certificerede. Og tilblivelsen af alt sker med ansvar for både værkstedernes medarbejdere og miljøet omkring. Vi passer på skovene, hvor vi fælder, og tager ikke fra naturen uden at give noget tilbage.
Kom og se vores møbler i vores hyggelige butik på Klampenborgvej 248. Her har du mulighed for at se og prøve vores lækre design klassikere, samt få gode råd og vejledning af vores søde og smilende personale.

Velkommen hos FDB Møbler Lyngby

http://www.fdbmobler.dk/