fbpx
Forgot your your password?
  • single location image
  • single location image
  • single location image

Dantaxi

(0.0)

Kongevejen 135, 2830 Virum

Taxakørsel med visioner

Dantaxis historie går helt tilbage til 1926, hvor Holte Taxa blev grundlagt. Efter mange år og mange selskabssammenlægninger er Dantaxi nu Region Hovedstadens og Danmarks største taxafirma med 1.800 taxaer, der køre i flere end 60 kommuner. Vi har store visioner for Dantaxi og arbejder hårdt på at opnå dem. Vi ønsker bl.a. at Dantaxi skal have den bedste geografiske dækning, hvor fremkørselstiden er hurtig, lige meget hvor i vores områder du bestiller fra. Vi arbejder også hårdt på at være de førende når der kommer til at servicere kunderne. Vi vil tilbyde en professionel, ensartet og behagelig taxakørsel til en fair pris. Dantaxi skal også være først når det kommer til teknologi, vi skal have de bedste apps og i det hele taget være innovative med udviklingen af vores firma.

 

At køre med Dantaxi skal være en god oplevelse

Vi bestræber os på at give dig den bedst mulige oplevelse, når du kører med Dantaxi. Vi ønsker, at du skal føle dig værdsat, velkommen og godt tilpas. Vi har derfor lavet flere tiltag for at kunne levere en god oplevelse for vores kunder. Vi har bl.a. gjort vores bestillingstid minimal, ved at have flere forskellige platforme du kan bestille på. Det er også muligt at betale på flere forskellige måder når du kører med os, hvilket giver dig en større frihed. Vi går højt op i, at taxakørsel skal være en tryg oplevelse. Derfor bærer alle vores chauføre uniform, og alle vores taxaer er udstyret med kameraovervågning.

Når du vil bestille en taxa fra Dantaxi kan du gøre det på tre måder. Du kan ringe på vores telefonnummer 4×48, bestille på vores app eller bestille direkte påvores hjemmeside. På vores hjemmeside kan du også beregne ca. prisen for en specifik rejse, følg linket her.

Vælg Dantaxi næste gang du har brug for et lift, og vi vil gøre hvad vi kan for at give dig en god oplevelse.

https://dantaxi.dk/