Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Workshop om Energetisk Ledelse og Slow Flow yoga

marts 16 @ 14:00 - 17:30

350dkk
Workshop om Energetisk Ledelse og Slow Flow yoga

Få inspiration til din fremtid og lækker selvomsorg på denne særlige eftermiddag, hvor der sættes fokus på dig, dit arbejdsliv og vores fælles fremtid.

Temaet for eftermiddagen er Energetisk Ledelse, der har sit udgangspunkt i bogen af samme navn og som du får med hjem. Bogen er skrevet af Gitte Madelaire. Gitte vil i første del af programmet afholde en workshop, først med et indlæg og derefter gruppearbejde om fremtidens trends.

Fokus i indlægget vil være; hvordan leder vi os selv fra sjælen med energibevidsthed og intuition som adgangsnøglen? og hvordan bygger vi broen til vores arbejdsliv og fremtidens organisationer?

I gruppearbejdet er der fokus på bogens 9 fremtidstrend, herunder hvilke 3 trends faldt du for. Hver gruppe fremlægger i plenum, så vi alle hører, hvordan vi ser vores fremtid. Vi sidder på yogamåtterne.

Derefter holder vi en pause, hvor der også er mulighed for at netværke inden roen sænker sig over anden halvdel af eftermiddagen med unikke Slow flow yoga af Kristina Lumen, der har haft stor betydning for Gittes egen rejse med yogaen, egen udvikling og bogen Energetisk Ledelse om at fremkalde sit sande potentiale.

Tilmeldelse HER.

Detaljer

Dato:
marts 16
Tidspunkt:
14:00 - 17:30
Pris:
350dkk
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Hot Yoga Danmark
Gammel Lundtoftevej 3C
Kgs. Lyngby, 2800
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside