Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Under Himlen: Selina Gin (duo)

august 9, 2023 @ 20:30 - 21:30

200dkk

Foruden at være en af landets mest udtryksfulde og talentfulde vokalister er sanger, sangskriver og producer Selina Gin også et erfarent navn på den danske musikscene.

Hun slog sit navn fast i rocktrioen Nelson Can, som i sin aktive karriere fra 2012 til 2020 etablerede sig både i Danmark og internationalt. Allerede inden Nelson Cans opløsning, havde Selina gjort tilløb til en solokarriere. I november 2019 koncertdebuterede hun med sit liveband The Iconcs i intet mindre end Royal Arena som support for The National og i maj 2020 var hun blandt de optrædende til Heartland Festivals livestreamede koncertrække.

I 2021 påbegyndte Selina Gin for alvor den stærkt imødesete solokarriere, som har resulteret i adskillige nomineringer og fremragende anmeldelser og hun har ligget i rotation på radiokanalerne med flere af sine udgivelser.

Inden koncerten kan Høkers Sommergrill-buffet tilkøbes. Læs mere HER.

Under Himlen er en kulturfestival arrangeret af Madkastellet på en række scener i historiske omgivelser i og omkring København: Dyrehaven, Brede Værk, Axeltorv, Kødbyen og Langelinie. 

Detaljer

Dato:
august 9, 2023
Tidspunkt:
20:30 - 21:30
Pris:
200dkk
Begivenhed Kategori:

Sted

Brede Høker
I.C. Modewegs Vej 40
Kongens Lyngby, 2800 Danmark
+ Google Maps