Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Under Himlen: Jada (akustisk)

august 16, 2023 @ 20:30 - 21:30

380dkk

Jada har med sine store popballader og soulede R&B på kort tid etableret sig som en af de største popstjerner på den danske musikscene. Med sit personlige og ærlige univers, der skubber til grænser, genrer og tendenser, har hun formået at tryllebinde både danske og udenlandske anmeldere, medier og ikke mindst fans.

Jada er blevet et forbillede, en inspiration og stemmen for en hel generation, der kan relatere til og spejle sig i hendes autentiske musik, ærlige og opløftende tekster. Da Jada udgav sit debutalbum ’I Cry A Lot’ i 2019 kvitterede både Politiken, Gaffa og Soundvenue med fem stjerner.

Jada har spillet på de største festivaler landet over. På Roskilde indtog hun den ikoniske Orange Scene til store roser fra den danske presse. Gaffa og Politken kan koncerten 5 stjerner og BT gav hele 6 stjerne med overskriften ’Historisk triumf – Vanvittig imponerende!’ Nu kan du opleve Jada akustisk på Kilden i Dyrehaven, hvor skoven og sommernattehimlen danner bagtæppe for koncerten.

Inden musikker spiller kan Kildens Grillmenu tilkøbes. Book billetter HER.

Under Himlen er en kulturfestival arrangeret af Madkastellet på en række scener i historiske omgivelser i og omkring København: Dyrehaven, Brede Værk, Axeltorv, Kødbyen og Langelinie. 

Detaljer

Dato:
august 16, 2023
Tidspunkt:
20:30 - 21:30
Pris:
380dkk
Begivenhed Kategori:

Sted

Kilden
Dyrehaven 7
Klampenborg, 2930
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside