fbpx
Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Liv i Lyngby 2022

2. september 2022 - 3. september 2022

Gratis

Handelsforeningen Kongens Lyngby inviterer atter til den årlige tilbagevendende byfest ”Liv i Lyngby”, hvor hele Kgs. Lyngby står sammen om at vise, alt det byen har at byde på.

I år foregår “Liv i Lyngby” over to dage den 2. og 3. sep. (se hele programmet nedenfor)

Fredagen vil have et fokus på et voksent publikum og starte kl. 16 med boder, musik på gader og stræder og opfordring til at benytte byens mange spisesteder og caféer. Her vil det også være muligt at købe billetter til en smagsrute gennem byen.

Lørdagen er den mere traditionelle del af ”Liv i Lyngby”, der viser de mange forskellige sider af byen. Butikkerne rykker ud på Hovedgaden med gode tilbud og godt humør krydret med masser af underholdning for børn og voksne, biludstilling, musik på gader og stræder, byvandringer og med besøg af kulturinstitutioner, foreninger, kommunen, virksomheder med flere.

Koncert, underholdning og foodtrucks i Kanalvejsparken

I Kanalvejsparken, bag Lyngby Storcenter ved Kanalvej og Microsoft, vil man fredag aften kl. 20. kunne opleve en koncert med “Peter og de andre kopier”, der spiller Kim Larsen og Gasolin numre. Om lørdagen vil der i løbet af dagen være forskellige musikalske indslag og underholdning, inden Liv i Lyngby afsluttes med et musikalsk brag med pigtrådsbands og Jørgen De Mylius som vært til at kæde musikken sammen. Et mindre streetfood marked sørger for mad og drikke begge dage.

Rundt omkring i byen vil der også være forskelligt underholdning f.eks. på Johannes Fogs Plads bag Magasin, der i dagens anledning bliver omdannet til et børnekulturtov med besøg af bl.a. Eventyrridderne, DTU og Opfinderskolen mf.

Se HELE programmet til Liv i Lyngby her

  • Læs om koncerten med Peter & De Andre kopier her
  • Læs om pigtrådskoncerterne her
  • Læs om børneaktiviteterne her
  • Læs om byvandringer her 
  • Læs om kunst i gadebilledet her

Vi glæder os til at fejre Liv i Lyngby sammen med jer!

 

Detaljer

Start:
2. september 2022
Slut:
3. september 2022
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , , , ,

Arrangør

Handelsforeningen for Kongens Lyngby og Omegn
Telefon:
31131781
E-mail:
info@visitlyngby.dk
Hjemmeside:
www.visitlyngby.dk

Sted

Kongens Lyngby