Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gratis workshop: Bæredygtig jul – Pak dine julegaver kreativt ind med stof

december 16, 2023 @ 12:00 - 15:00

Gratis

Hvert år smider danskerne 825 tons gavepapir ud til jul. Det er meget. Men der findes andre og meget mere bæredygtige og kreative måder at pakke julens gaver ind på.

Deltag i en workshop og forvandl f.eks. en gammel skjorte, pudebetræk eller andet stof til genanvendelig indpakning af gaver, der er helt unikke og personlige at give.

På workshoppen lærer du et par forskellige foldeteknikker, og hvordan du kan pifte udtrykket op med elementer fra naturen.

Tag gerne noget stof med, så du kan pakke nogle af dine julegaver ind allerede til workshoppen – Du kan dog også låne noget stof for at lære, hvordan du gør.

Mærk kreativiteten og skaberkraften og julestemningen brede sig – og ikke mindst glæden over, hvordan du selv kan gøre en forskel med dine pakker i forhold til de mange tons gavepapir.

Workshoppen finder sted i Lyngby Storcenter (overfor Dulong smykker ved indgangen fra Klampenborgvej) lørdag den 16. december kl. 12-15. Vi kører flere runder af ½ time, som starter hver hele og halve time i tidsrummet. Det er gratis at deltage.

Arrangører: Workshoppen er en del af Lyngby-Taarbæk Kommunes juleprogram, afviklet i samarbejde med Lyngby Storcenter. Den instrueres af Julie-Charlotte Plovst, indehaver af Arte Events, som har specialiseret sig i at skabe festpynt af genbrugs- og overskudsmaterialer.

Arrangementet er støttet af Lyngby-Taarbæk Kommune i forhold til at fremme byliv og kultur i byen. og indgår som en del af et større program med juleaktiviteter i dec. SE HELE PROGRAMMET for Kgs. Lyngby – din juleby” HER

Detaljer

Dato:
december 16, 2023
Tidspunkt:
12:00 - 15:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Lyngby Storcenter
Kgs. Lyngby, 2800 + Google Maps
Se Sted hjemmeside