Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Havedage på Frilandsmuseet

september 23, 2023 @ 10:00 - september 24, 2023 @ 16:00

Efterårshyggen spreder sig på Frilandsmuseet, hvor Fjellerupgården i den nordlige del af museet kommer til at summe af aktiviteter for hele familien. Omdrejningspunktet er herregården Fjellerup Østergaards unikke historiske haver, der bliver drevet af museets frivillige. Her kan nørden og nybegynderen få inspiration med hjem fra Frilandsmuseets historiske haver, køkkener og haveeksperter.

Gå på opdagelse i museets historiske haver sammen med museets havelaug, der deler ud af deres viden og guider havenørder og nybegyndere i historisk, bæredygtigt og giftfrit havebrug. Efter en tur i haven kan du søge inspiration i herregårdskøkkenet, hvor brændekomfuret buldrer og der uddeles gratis smagsprøver på lækre kager og varme retter med friske grøntsager fra haverne. På gårdspladsen er der et efterårsværksted for hele familien hvor man kan lave æblemost på mostpersen, plantefarve, flette bastarmbånd og lave sennep. Kom også tæt på tusindvis af flittige bier og mød eksperter i alt fra skadeangreb til stauder, der deler ud af deres viden.

Duften af æbler og efterår spreder sig også på gårdspladsen, hvor du kan besøge boder, der byder på salg af gamle frøsorter, natursæber og unik keramik.

Detaljer

Start:
september 23, 2023 @ 10:00
Slut:
september 24, 2023 @ 16:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Frilandsmuseet
Kongevejen 100
Kongens Lyngby, Danmark
+ Google Maps