Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag om Goodwood revival

januar 27 @ 18:00 - 21:00

395dkk
Foredrag om Goodwood revival

Hør hvorfor og hvordan Goodwood Revival er blevet så stor og populær. Alan Brewer & Will Kinsman fra Goodwood organisationen vil fortælle om hele planlægningen bag årets festival. Hvad er historien bag, og hvordan er de lykkedes med at tiltrække så mange mennesker, racerkørere fra øverste hylde og ikke mindst de interessante biler fra perioden 1948-1966.

Hvert år samles over en kvart mio. mennesker og heraf ca. 500 danskere til Goodwood Revival, og denne aften ser vi også nærmere på, hvad man kan opleve, hvordan kommer man afsted, og hvad skal der egentlig til for selv at komme ud at køre på banen.

Aftenen byder også på besøg af flere danskere, der har kørt på banen eller har ejet biler, som har kørt på banen. Der er nemlig meget høj prestige forbundet med at have en bil med i de eksklusive løb, og det er et imponerende line-up af tidligere Formel 1-stjerner og racerkørere, der sammen med kendisser med benzin i blodet giver maximal gas i de afsindigt dyre biler rundt på Goodwood Race Circuit.

Udover spændende foredrag står der også middag og netværk på programmet. Aftenen rundes af med gode snakke blandt bordene.

Prisen er inkl. forplejning og foredraget som holdes i eventlokalet, Caroline Amalie.

Billetter kan købes HER.

Detaljer

Dato:
januar 27
Tidspunkt:
18:00 - 21:00
Pris:
395dkk
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Classic Car House
Kongevejen 79
Kgs. Lyngby, 2800
+ Google Maps
Telefon:
33 33 70 00
Se Sted hjemmeside