Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Arttalk: Noget at tygge på

maj 8 @ 11:00

299dkk
Arttalk: Noget at tygge på

Både billedligt og bogstaveligt får publikum noget at reflektere over, når kunstneren, kunsthallen og caféen går sammen om at servere en solid portion.
Augusta Atla, billedkunstner og kunstdebattør, præsenterer en blanding af artist talk og performance, der udfordrer tankerne om kunstens betydning og dens ret til fri udfoldelse. Kunsthistorien er fyldt med eksempler på, hvordan kunst og politik har været uløseligt forbundet. Endda siden antikkens Europa og demokratiets oprindelse – et tema Atla udforsker under overskriften “Kunsten er demokratiets tvilling”. Kan den aktivistiske dimension adskilles fra kunstens kerne, eller mennesket fra kunsten? Disse spørgsmål søger Atla at belyse.

Efterfølgende kan man glæde sig til en kulinarisk oplevelse på Sophienholm Café. Her vil en frokosttallerken med kryddersild, pandestegt rødspættefilet og hjemmelavet hønsesalat med nybagt rugbrød og surdejsbrød vente.

Den sidste kunstneriske oplevelse findes i udstillingen “Laboratorium for Flet”, som løfter fletteteknikken fra blot at være en beholder til diverse madvarer til at være et værdsat håndværk. Dette er både udforsket af danske og internationale kunstnere.

Prisen inkluderer entré, foredrag samt frokosttallerken (drikkevarer kan tilkøbes)
Billetter kan købes HER.

Detaljer

Dato:
maj 8
Tidspunkt:
11:00
Pris:
299dkk
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Sophienholm
Nybrovej 401
Kgs. Lyngby, 2800
+ Google Maps
Telefon:
45976500
Se Sted hjemmeside