Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ARTEXPERIENCE hos BMW Experience Center

maj 3 - maj 5

95dkk
ARTEXPERIENCE hos BMW Experience Center

I år byder Art Nordic endnu engang til ARTEXPERIENCE i samarbejde med BMW Experience Center!

Udstillingen er for alle bil- og kunstinteresserede og byder på en lang række kunstnere og deres udstillinger, hvor racerbiler og kunst mødes i en højere enhed.

BMW Art Cars blev introduceret af den franske racerkører Hervé Poulain, der drømte om at forene kunst og racerbiler. Den vision blev realiseret, da Poulain inviterede den amerikanske kunstner Alexander Calder til at dekorere en BMW 3.0 CSL, som Poulain kørte i 24-timers løbet ved Le Mans i 1975. Dette initiativ markerede begyndelsen på en serie af kunstnerisk designede biler, der fungerede både som racerbiler og rullende kunstværker.

BMW Art Cars har ikke blot været et udtryk for kunstnerisk kreativitet, men også en platform for at forene kunst- og bilentusiaster. Disse biler har turneret verden rundt og været udstillet på anerkendte steder som Louvre og Guggenheim Museet. Nu får kunst- og bilentusiaster i Danmark en unik mulighed for at opleve tre ikoniske Art Cars under ARTEXPERIENCE 2024: Alexander Calder / BMW 3.0 CSL / 1975, Andy Warhol / BMW M1 / 1979 og Jeff Koons / BMW M3 GT2 / 2010.

Udstillingen af Art Cars er en del af ARTEXPERIENCE, arrangeret af Art Nordics og BMW Experience Centers. Visionen er at præsentere ny nordisk kunst på en unik måde, hvor besøgende får mulighed for at opleve forskellige kunstneriske discipliner og møde kunstnerne personligt.

Billetter kan købes HER.

Detaljer

Start:
maj 3
Slut:
maj 5
Pris:
95dkk
Begivenhed Kategori:

Sted

BMW Experience Center
Firsskovvej 33
Kgs. Lyngby, 2800
+ Google Maps