Forgot your your password?
  • single location image

Røde Kors butik Lyngby

(0.0)

Lyngby Hovedgade 46, 2800 Kgs. Lyngby

Mere end 11 millioner frivillige i 191 lande udgør kernen i Røde Kors. I Danmark er vi over 32.000 frivillige. Røde Kors har gennem mere end 150 år bygget på den samme idé: Vi hjælper mennesker i nød uden at skele til nationalitet, etnicitet eller religion. Røde Kors er en neutral organisation, der er uafhængig af partipolitik.

I Røde Kors Butik Lyngby er vi 70 frivillige, som brænder for at gøre en forskel. Her bliver alt genbrugstøjet omdannet til nødhjælp. Overskuddet går ubeskåret til blandt andet socialt arbejde og nødhjælp. Det gælder både nationalt og i verdens brændpunkter – men også helt lokalt, hvor Røde Kors Lyngby-Taarbæk har en række aktiviteter blandt andet besøgsvenner, familienetværk og julehjælp.

Fra habitter til sportstøj

Butikken får tøj fra 16 containere placeret i hele kommunen. Frivillige sorterer tøjet og det bedste bliver taget fra og solgt i butikken. Her kan man finde alt fra lækre habitter og luftige sommerkjoler til sportstøj og gallakjoler. Der er altid noget for enhver smag.

Bliv frivillig

”Det er den hyggeligste måde at gøre en forskel” siger Hanne Mette, som er én af de 70 frivillige i butikken, der ugentligt er med til at yde en indsats for at hjælpe andre. Der er altid plads til flere frivillige, der vil give noget af deres tid og dermed gøre en verden til forskel. I Røde Kors Butik Lyngby indgår man som frivillig også i et hyggeligt socialt fællesskab, hvor der altid er plads til en kop kaffe og en snak. Der er mange muligheder for at være frivillig alt efter ønske og behov. Kontakt butiksleder Rena Bøgh på telefon 91 33 86 15 eller på mail ​lyngby.al.butik@rodekors.dk for mere information.

Butikken er åben alle hverdage fra 10.00 – 18.00 samt lørdage fra 11.00 – 15.00.