Forgot your your password?
  • single location image

Meyers Spisehus

(0.0)

Handelstorvet 10, 2800 Kongens Lyngby

Meyers Spisehus er dit univers af nordisk gastronomi, italienske stenovnspizzaer, vine, delikatesser & oplevelser i hjertet af Lyngby.

Til frokost serverer vi nordisk smørrebrød, salater og pizza – og selvfølgelig vores velkendte flæskestegssandwich. Du kan også bestille din frokost til take-away; pakket og lige til at snuppe enten med hjem med eller tilbage på kontoret.

Restauranten åbner kl. 11 fra mandag til lørdag. Retterne i kortet skifter Køkkenchefen løbende, således vi altid bruger sæsonens bedste råvarer. Hver søndag er der åbent for søndagsbrunch fra 10-15.

I Meyers spisehus lægger vi også gerne hus til dit arrangement. Uanset om det er firmafesten, fødselsdagen eller folkeskolejubilæet der skal fejres, så står vi altid klar til at forkæle dig og dine gæster med fremragende mad og drikke.

Vel mødt og velbekomme.

Bageriet i Lyngby
Bageriet i Lyngby har åbent onsdag-lørdag og vil som andre microbagerier føre et snævert sortiment af bagværk, der kan købes med eller nydes på stedet med kaffe, koldpresset most, juice m.m. fra kl. 9:00, hvor bageriet åbner. Alt brødet er økologisk og bagt med mel af korn fra udvalgte gårde primært på Sjælland.
Bageriet i Lyngby
Handelstorvet 10
2800 Kongens Lyngby
Åbningstider: Onsdag-Lørdag 9:00 til udsolgt.

 

http://www.meyersspisehus.dk/