fbpx
Forgot your your password?
  • single location image
  • single location image
  • single location image

Lyngby Storcenter

(0.0)

Klampenborgvej 250, 2800 Lyngby

 

I Lyngby Storcenter ligger der i dag over 100 spændende butikker på vores 31.000 m2. Derudover vil en shoppingoplevelse i Lyngby Storcenter bære præg af, at vi ser os selv som en stor familie. En familie hvor alle er med til at give vores gæster en god oplevelse, når de kommer på besøg.

I Lyngby Storcenter byder vi alle velkommen, og vi bestræber os på at gøre centeret relevant for en bred målgruppe. Lyngby Storcenter skal være et sted, der er rart at komme. Et besøg som vil kunne tilfredsstille ikke bare familiens samlede forbrugsbehov, men også den mere sofistikerede kundes ønsker og krav til en moderne shoppingdestination.

 

 

Vi ønsker at give vores gæster unikke oplevelser, når de kommer på besøg. Derfor sammensætter vi hvert år en række sjove og spændende aktiviteter, både for børn og voksne.

Se alle vores aktuelle aktiviteter her

Det er vores ønske at give vores gæster en unik shoppeoplevelse. Igennem et spændende butiksmix, et personale med højt serviceniveau og en række sjove aktiviteter gør vi hele tiden vores bedste for at give gæsterne en grund til at besøge os igen. Vores ambitioner er høje, og det er vigtigt for os at vi konstant udvikler os og bliver ved med at være relevante for vores målgrupper. Man skal have det godt i Lyngby Storcenter, både som besøgende og som medarbejder.

Hos Lyngby Storcenter finder du følgende madsteder:

Hos Lyngby Storcenter finder du følgende modebutikker:

Lyngby Storcenter har følgende Interiør og boligbutikker

Lyngby Storcenter har følgende skobutikker

Hos Lyngby Storcenter finder du følgende børnebutikker:

Lyngby Storcenter har følgende butikker indenfor kategorien Sund og skøn

Desuden kan du også hente dine pakker i GLS Pakkeshop

https://lyngbystorcenter.dk/