Forgot your your password?
  • single location image
  • single location image

Lyngby Storcenter

(0.0)

Lyngby Storcenter 1, 2800 Kongens Lyngby

Lyngby Storcenter er et af Danmarks største shoppingcentre og ligger midt i Kongens Lyngby. Centeret er en populær destination for især shopping samt spisning, og har et stort udvalg af kendte butikskæder, specialbutikker samt restauranter og caféer.

Storcentret blev indviet i 1973 og har siden da gennemgået renoveringer og udvidelser i 2003. I dag består centeret af 100 butikker og spisesteder fordelt på intet mindre end 35.000 kvadratmeter.
Butikkerne omfatter alt fra mode og skønhed til sport og fritid, elektronik, delikatesser og hobby.
Tag en velfortjent pause fra din shopping, og forkæl dig selv ved en af de hyggelige caféer, lækre restauranter eller med lidt kage til den søde tand.

Lyngby Storcenter har også en lang række faciliteter, såsom hæveautomat, babylounge, garderobeskabe, samt Pick-Up til pakkeafhentning samt en Informationsskranke.
På toppen af Lyngby Storcenter ligger Hotel Scandic Eremitage, med udsigt over hele Kongens Lyngby.

Lyngby Storcenter har hvert år besøg af 6,5 million kunder fra hele landet, som shopper til sig selv, venner og familien.
I Lyngby Storcenter er der noget for enhver i alle kategorier og der er mange sjove hyggeligt aktiviteter til både børn og voksne.
Lyngby Storcenter vil gerne ses som mødestedet for alle uanset om man blot kommer for at ose, opleve, shoppe eller hyggeligt samvær.

Storcentret ligger tæt på både Lyngby Station samt flere buslinjer.
Der er også gode parkeringsmuligheder, med mere end 1000 parkeringspladser fordelt på to etager til rådighed. Parkeringskælderen er desuden døgnåben, med fri parkering om søndagen samt helligdage. På hverdage er første time gratis, herefter starter en afgift på 6 kr. pr. halve påbegyndt time.
Du kan både betale i parkeringskælderen eller igennem parkeringsapps.

Fortjener du lidt ekstra? Så tilmeld dig Lyngby Storcenters fordelsapp, PLUS+ og få gode tilbud, særlige invitationer og små overraskelser.
Lyngby Storcenter er en del af Danske Shoppingcentre.

https://lyngbystorcenter.dk/