fbpx
Forgot your your password?
  • single location image
  • single location image
  • single location image

Korsbæk på Bakken

(0.0)

Dyrehavsbakken 85

Velkommen til Matadors hjemby midt på Dyrehavsbakken. Korsbæk på Bakken er et levende oplevelses- og restaurationsmiljø med de kendte gader, stræder og bygninger fra den elskede tv-serie.

Fem unikke spisesteder

Korsbæk på Bakken består af fem spisesteder fra Matadors univers. Besøg den mondæne restaurant Postgaarden med højt til loftet, hvor det fine borgerskab ofte spiser ude. Du kan også gå forbi Jernbane Restauranten, hvor Grisehandler Larsen mødes til et spil kort med Røde og Fede, og hvor Tjener Boldt altid er klar med en kold øl.

Få en oplevelse udover det sædvanlige i en af Korsbæks tre private stuer. Hos Varnæs kommer du på besøg hos Bankdirektør Varnæs og fru Maude til et middagsselskab i særklasse. I Lauras Køkken serverer kokkepigen Laura dejlige retter i det lune køkken, og på Katrines Gaard serveres god, gammeldags bondekost, som Grisehandler Larsen godt kan lide.

Udover de fem spisesteder byder Korsbæk på Bakken også på en udendørs servering i Algade, Andelsbageriet og Korsbæk Butikken.

Oplev ægte Matador-stemning

Kom helt tæt på Lise Nørgaards klassiker og oplev stemningen fra Matador. Der er kræset for detaljerne overalt i byen, så alt fra interiør til service passer til 1930’erne. Gå en tur rundt i Algade, hvor du kan møde nogle af de kendte karakterer fra Matador, der dagligt underholder gæsterne.

Gør oplevelsen total med en rundvisning, hvor du kommer rundt i alle Korsbæks spisesteder og hør historien bag det store arbejde, der er lagt i at gøre Korsbæk til et hyggeligt samlingssted på Bakken.

Velkommen til Korsbæk på Bakken!

www.korsbæk-bakken.dk