Forgot your your password?
  • single location image
  • single location image
  • single location image

Kinopalæet

(0.0)

Klampenborgvej 215 A, 2800 Kgs. Lyngby

Se de nyeste film i Kinopalæet

Midt i centrum af Kongens Lyngby finder du Kinopalæet, som er et moderne biografkompleks for hele familien. I stueplan er der muligheder for at få en bid mad før filmen, her er spisesteder så som Jagger, Shawarma House og WokShop. På første sal kan du finder lidt godt til den søde tand i vores store butik. Her er masser at vælge mellem, om man har lyst til bland-selv-slik, chokolade eller lune popcorn. Vi har også en cafe på første sal der tilbyder forskellige varme drikke og nogle enkelte snacks. Her finder du også stole og sofaer hvor du kan tage en slapper, mens du venter på at filmen begynder.

På anden finder du vores 12 biografsale. 10 af salene er almindelige biografsale hvor de fleste er udstyret med luksusæder, som kan indstilles elektronisk. De to sidste sale er en 4D sal og en Supreme sal. Supreme salen er udstyret med luksussæder, ligesom nogle af de andre sale, men salen har et Dolby Atmos lydsystem og et væg-til-væg lærred, som sammen giver den ultimative biografoplevelse. I 4D sale kan du få en helt speciel biografoplevelse. Ikke nok med at filmen vises i 3D, så er der installeret forskellige effektskabende elementer som alt sammen giver en helt unik oplevelse af filmen.

 

En af de største biografer

Kinopalæet er med sin størrelse blandt en af de største biografer i Danmark, hvilket betyder at biografen har kapaciteten til at vise en lang række forskellige film i forskellige genre. Så der skulle være god mulighed for at finde en film som alle har lyst til at se, om man så er på venindetur eller i biograf med familiens mindste. Det er også muligt at komme til Opera Bio og andre forskellige events i biografen, besøg Kinopalæets hjemmeside for at se mere.

På nær 4D salen, er der handicappladser i alle sale.

Kinopalæet har parkering ude foran biografen, men der findes også parkering i parkeringskælderen under biografen. Begge parkeringspladser er betalingsparkering.

https://www.nfbio.dk/biografer/lyngby