fbpx
Forgot your your password?

Vores lokale tips: Fire smagfulde kopper to-go kaffe

FÅ VORES LOKALE TIPS TIL LYNGBY OG OMEGN

Hvis du har brug for en god kop kaffe til din næste gå- eller shoppetur i Kongens Lyngby, så finder du måske dit næste yndlingssted lige her:

Bageriet i Lyngby – Meyers Spisehus
I december 2021 åbnede Bageriet i Lyngby, som du kan  besøge onsdag til lørdag fra kl. 8.00 og til bagværket er udsolgt. Der bliver serveret et udvalgt sortiment af bagværk, der kan købes med eller nydes på stedet med kaffe, koldpresset most, juice m.m. Bageriet er en del af Meyers Spisehus – læs mere her.

Zætteberg Kaffe & Vin
Det er ikke alle, der kender Zætteberg Kaffe & Vin, som ligger lidt gemt på Gasværksvej, men du må ikke lade dig snyde for den lækre kaffe og det store udvalg af vin. Du kan også få en lækker bolle eller croissant til gåturen. Læs mere om Zætteberg her.

Kræs Bageri
På Ulrikkenborg Plads ligger den nyåbnede Kræs Bageri, hvor du udover lækkert bagværk også kan få god kaffe. Kræs er allerede blevet en lokal favorit. Læs mere om Kræs Bageri her.

Espresso House – Lyngby Storcenter
Hos Espresso House er du altid sikret en ordentlig kop kaffe brygget af de uddannede baristaer. Menuen byder på mange forskellige typer kaffe specialiteter, så du kan altid finde noget lige for dig. Læs mere om Lyngby Storcenter her. 

Læs også vores guide til fire flotte gåture i Kongens Lyngby og omegn her.

Find flere lækre steder at spise og drikke i Kongens Lyngby her.