Forgot your your password?

Vinterferie for børn 2022 – hvad skal vi lave?

I uge 7 holder mange familier vinterferie. Brug tiden på at hygge jer sammen og nyd, at I ikke skal nå så meget. Her er vores guide til dejlige oplevelser i og omkring Kongens Lyngby:

Tag en tur til Frilandsmuseet
Som noget helt nyt holder Frilandsmuseet åbent i vinterferien. Prøv de mange sjove aktiviteter og nyd de smukke omgivelser >>> Læs mere her.

Masser af sjov på biblioteket
Der er som altid gang i Stadsbiblioteket med masser af gratis sjov og spas. Vær eksempelvis med til Vinter-OL: Du skal bare hente et opgavehæfte, løse de sjove opgaver, og så kan du måske vinde en flot vinterbog. >>> Læs mere her. Du kan også være med til en hyggelig eftermiddag 16. februar, hvor der skal læses og quizzes på livet løs >>> Læs mere her. 15. februar kan du møde forfatter Marin Falch, der er rejst hele vejen fra Norge for at fortælle om ”Nordlys” >>> Læs mere her.

Musik for de mindste på Lindegaarden
På Kulturstedet Lindegaarden kan I oplev skøn jazz i børnehøjde til en festlig forestilling, hvor både børn og voksne bliver inddraget og får svært ved at sidde stille >>> Læs mere her.

Brænd krudt af udenfor
Tjek vores guide ud og find de bedste legepladser i lokalområdet >>>  Find den her.

Film i Kinopalæet – Nordisk Film Biografer Lyngby
Hvem elsker ikke en god film med snoller og popcorn? Tag et smut I biografen og se fx den nye Spider-Man: No way home, Robotbror eller Syng 2 >>> Find alle filmene her.

Vinterferie-billetten – Lyngby Storcenter
I vinterferien kan du købe vores sjove vinterferiebillet og gå på jagt efter de 12 lækre gaver i Lyngby Storcenter! >>> Læs mere her
Kom også ned på Lille Torv, lige uden for Panduro, i hele uge 7 og lav et flot farvestrålende armbånd med Hama rørperler – helt gratis.

Fastelavnsbolleguide
Mmm, vinterferietid er også fastelavnsbolletid. Find jeres yndlings i vores guide og tag den med hjem til eftermiddagskaffen >>>  Find den her.