Forgot your your password?

Vinderen af ”Årets Flotteste Julevindue” og “Årets Bedste Julestemning”

Cornelius K Optik løb igen i år med sejren, i Handelsforeningens konkurrence, om at have årets flotteste julevindue, mens Helse- & Idrætsklinikken vandt titlen som stedet med mest julestemning. 

Bagerst indehaver Daniel Back og Annette Holmstrøm, Tina Bech med julekuglen og medarbejder Anne-Mette Gudnitz foran ”Årets Flotteste Julevindue” 2022.

“Bemærkelsesværdigt, smukt og elegant – fanger hele julen i et vindue”

Sådan lød en af de mange kommentarer til Cornelius K Optiks flotte julevindue. Det er Handelsforeningen Kongens Lyngby, der, igen i år, har udskrevet konkurrencen om at kåre ”Årets Flotteste Julevindue” i byen – Sidste års vinder var Magasin, men i år løb Cornelius K Optik på Klampenborgvej med sejren – Igen fristes man til at sige, for det er faktisk tredje gang, at optikeren vinderen.

Koglen som tema  

”Det er en ære, igen i år, at blive kåret til Årets Flotteste Julevindue” af kunderne, udtaler Annette Holmstrøm, der er ejer af Cornelius K Optik sammen med Daniel Back, og fortsætter: ”Vi er utrolig glade for alle de stemmer, vi har fået. Det varmer rigtig meget”

Det er optikværtinde Tina Bech, der står bag både idéen og udsmykningen af det flotte vindue. Tina har pyntet vinduer i mange år, da hende og hendes mand tidligere har haft et dekorationsfirma.

Det meste af pynten er noget, Tina allerede havde i forvejen, og så er der suppleret med lidt nyt.

Temaet i vinduet har i år centreret sig om ’koglen’, som med hendes egne ord er

”Naturens helt egen julekugle. En let åben grankogle signalerer også positivitet og vækst, hvilket ikke kunne være mere rammende for os alle i disse tider.

Masser af julestemning hos Helse- & Idrætsklinikken på Ulrikkenborg Plads

Med til julen hører også julestemning. Så som noget nyt kunne man derfor i år også stemme det sted med den bedste julestemning i byen.

Her var det Helse- & Idrætsklinikken på Ulrikkenborg Plads, der blev den overbevisende vinder.

Ejer af Helse- & Idrætsklinikken på Ulrikkenborg Plads Jan Nordkvist, der vandt titlen som ”stedet med den bedste julestemning i byen”  

Det er første gang i år, at ejer Jan Nordkvist har gjort noget ekstra ud af julen. Hans store vinduesparti er dekoreret med julepynt, der både er nyt, gammelt og især genbrug, som han har fundet i genbrugsbutikker.

Grunden til at han i år har valgt at gøre noget særligt ud af hans udstillingsvindue var egentlig med ønsket om at give folk julestemning og noget at kigge på, når de, særligt i weekenderne, står i lange køer til bagerbutikken KRÆS ved siden af.

Men det er ikke kun den udvendige juleudstilling, der har gjort Helse- & Idrætsklinikken til vinderen – for kunderne har også bemærket, at julestemningen fortsætte inde på klinikken, hvor en af kommentarerne fra konkurrencen bl.a. har lydt:

”Der er det hele med julestemning, juleånd, hygge og hjertelig betjening”

Jan Nordkvist er stolt over at have vundet og glad for de mange flotte kommentarer, han har fået, og så har han også fået blod på tanden, så han også næste år vil gøre noget ekstra ud af julen.  Der er stadig tid til at nyde julevinduerne hos Cornelius K Optik, og julestemningen hos Helse- & Idrætsklinikken – men kig også forbi byens mange andre flotte julevinduer på vejen og kom i ægte julestemning.