Forgot your your password?

Vinder af bogstavjagt til Liv i Lyngby

Initiativtager til bogstavjagten fra venstre Jette fra Louis Nielsen, vinder Marianne Larsen samt Julie fra butik All4U Børnetøj og Monica fra BOGhandleren.

Til Liv i Lyngby byfesten kunne man se borgere gå på jagt efter bogstaver rundt omkring i butikkerne i Hovedgaden og på Jernbanevej. Vinderen er nu kåret.

Der var over 80 deltagere i den bogstavjagt, som en række erhvervsdrivende havde arrangeret til Liv i Lyngby, som en del af aktiviteterne på den festlige dag. Her var udfordringen at sammensætte sætningen ”Lyngby med sjov og spas” ud fra en række bogstaver, man kunne finde forskellige steder i byen.

En af dem, der havde gættet rigtigt, var Marianne Larsen, der blev glædeligt overrasket over at vinde den store gavekurv fyldt med gavekort og gaver til en værdi af over 5000 kr. Den heldige vinder fik overrakt præmien i ALL4You Børnetøj.

Der har deltaget i alt 20 butikker i bogtavsjagten, hvor borgerne har skulle finde bogstaver hos: Aji sushi, All4u børnetøj, Butik Otto’s, BOGhandleren, Collection, Danske Bank, Ebike Center, Frisør Flambart, Guldsmed Jytte Kløve, Hair Company, Irma, Louis Nielsen, Lyngby Pizzaria, Lyngby Specialoptik, Masai, Motique Interiør, Nordic Hair Concept, Røde Kors, Synoptik og Stuhr.