Forgot your your password?

Smagen af Italien – nu åbner Da Basso Pizzeria

Tirsdag den 17. november åbner Kgs. Lyngbys nye Pizzeria, Da Basso Pizzeria i Likørstræde. Her kan du få en bid af det ægte Italien, for alt lige fra betjeningen til tomatsovsen på pizzaen er ægte italiensk.

Det er den stemning og det koncept, som ejerne bag pizzeriaet, Jannie og Lino, gerne vil formidle. De driver i forvejen den velbesøgte italienske delikatessebutik, Da Basso Salumeria, der ligger på Lyngby Hovedgade 74.

Lino stammer fra Sicilien, og det er hans italienske rødder og madtraditioner, der kan opleves og smages i stemningen, opskrifterne og delikatesserne i både butikken og på Pizzeriaet. Navnet ’Da Basso’ betyder ’at starte fra bunden’, og det siger alt om deres tilgang til madlavningen, hvor det netop handler om at lave maden fra bunden med gode italienske råvarer, der importeres direkte fra Italien.

Lækre stenovnspizzaer efter italienske opskrifter

Det nye Pizzeria byder på lækre stenovnspizzaer – alle fra italienske opskrifter. Herudover kan du hver måned smage ’månedens pizza’, som er forskellig hver måned og ikke findes på det gængse menukort. November måneds pizza er f.eks. med nduja (krydret pølse), Stracciatella (bøffelost) og cipolle caramellate (karamelliseret rødløg).

Kig forbi Da Basso Pizzeria og smag på det ægte Italien alle ugens dage (på nær mandag) mellem 11.30-20.30 eller bestil bord i forvejen på tlf. 31486838 – Buon appetito!