Forgot your your password?

Skønne sommeraktiviteter i og omkring Kongens Lyngby

Det gode sommervejr inviterer til udendørsaktiviteter, og herunder har vi samlet 5 bud på friske sportsaktiviteter i Kongens Lyngby. Om du er til vand, land eller hesteryg er der noget for en hver smag – børn som voksne.

God fornøjelse!

Kajak på Lyngby Sø
Lyngby Sø er omringet af smuk natur, som du kan nyde fra vandet i en kajak eller kano. Nybro Kano og Bådudlejning tilbyder forskellige muligheder for sejlads på søen. En tur i kajak giver dig med garanti frisk luft, motion til armene og nogle gode timer på søen, med rig mulighed for sol og en frisk brise.

Læs mere og book >> HER hos Nybro Båd- og Kanoudlejning eller HER hos Frederiksdal KanoKajakcenter.

Ridetur i Dyrehaven
På gyngende hesteryg kan du nyde skovens kølige skygge på en varm sommerdag. Rid i gruppe eller træk børnene på en lille pony. Der kan både bookes skovtursridning og guidede ture til nybegynder og øvede. Rideture i Dyrehaven er et godt bud på en anderledes og hyggelig oplevelse for hele familien eller for vennerne, og som helt sikkert vil være et hit for børnene.

Læs mere og book >> HER.

Vandretur om Lyngby og Bagsværd Sø
Er du mere til aktive timer på landjord, kan det anbefales at vandre rundt om Lyngby Sø og Bagsværd Sø. Her møder du kuperet og forskelligt terræn, skov, vand og åbne stier med smuk udsigt ud over den store sø. På vandretur rundt om søerne går du blandt andet fordi Sophienholm, kollegiet, ro-stadion og smukke haver. Tag hunden eller børnene med rundt om begge søer, eller gå en tur om dem hver især. Medbring eventuelt en madpakke, som kan nydes flere steder rundt om søerne. 

Løbeklub Meyers Spisehus og hos Høkers.
Sved på panden og høj puls kan du helt sikkert få til morgenløb med Meyers Spisehus. Her løbes der fra restaurantens terrasse tidligt om morgen, og afsluttes med dejlig morgenmad til alle de morgenfriske løbere. Tag partneren eller børnene med under armen, og få en frisk start på sommerdagen.
Er du mere til løb om eftermiddagen, kan du løbe med Høkers hver mandag kl. 17.30, hvor der løbes 4-5 km i og omkring Brede, så der er sikret variation på turene.

Læs mere >> HER om Meyers Morgenløb og HER om Høkers Løbeklub.

Fodboldkamp på Lyngby Stadion
Er du mest til at se på sport, og opleve den enestående stadion-stemning? Så skal du se fodboldkamp på Lyngby Stadion. Udover vaskeægte fodboldenergi, er der fanshop med merchandise, grillpølser, lokale sponserer samt underholdning for de små.
Lyngby BK spiller jævnligt kampe på hjemmebane. Der er også mulighed for at købe sæsonkort, så I kan nyde hjemmebanekampe hele sommeren.

Læs mere >> HER.