Forgot your your password?

Sankt Hans 2023

Midsommeren fejres vanligt den 23.juni, og for mange er bål en del af den gamle sommertradition. Herunder er der samlet forskellige lokationer i og omkring Kongens Lyngby, hvor du kan nyde et flot bål med familie og venner, og fejre traditionen.

Flere steder er der musik, taler, arrangementer for børn mm.

Glædelig midsommer og god Sankt Hans-aften!

Frilandsmuseet, kl. 12.30-14.30
Her fejres midsommeren med blomsterkranse til dyrene, og uden bål da de gamle huse på museet er i brandrisiko. I gamle dage var der egne i Danmark hvor der var tradition for at pynte gårdens dyr med blomsterkranse. Den tradition fejres i år, ved at lave kranse til museets dyr sammen, hvorefter de placeres på dyrene.
Læs mere om arrangementet HER.

Bakken, kl. 18-23
Her fejres Sankt Hans med et brag; der er både MGP-underholdning for børnene, standup comedy, musik, taler, lasershow, og ikke mindst et flot bål på Kildesøen i Dyrehaven. Der er desuden også mulighed for at nyde dejlig mad på de forskellige restauranter. Sankt Hans på Bakken er som altid gratis.
Læs mere om aftenens program HER.

HavneHytten, kl. 18-21
Med udsigt til Lyngby Sø og i hyggelige omgivelser, kan du fejre Sankt Hans ved vandet hos HavneHytte. Her spiller Parker Brothers, og der tændes op for den helt store grillbuffet; med alt fra havet og jorden – så der er noget for en hver smag til 349,-. Tilmelding påkrævet.
Læs mere og tilmeld jer HER.

Höjris, kl. 18
Hos livsstilscaféen sprutter grillen, hvor verdens bedste stadionpølse fra Lyngby, kylling og oksekød kan findes. Hertil er der salatbar og hjemmelavet kold kartoffelsalat til 249.- Der vil også være mulighed for at købe Hansens Is. Höjris støtter lokalsamfundet, hvorfor Sankt Hans dette år afholdes med AAB og Eremitageparken.
Obs; grillmad skal forudbestilles på 52 11 83 00.

Sorgenfri kirkebakke, kl. 18
Pak en madkurv og find tæppet frem, Sankt Hans på kirkebakken indbyder nemlig til en hyggelig fejring. Der er også borde og stole til rådighed. Der vil være salg af kaffe, kage og øl. Der er desuden også planlagt båltaler, kirkekoncert, fællessang og Virum-Sorgenfri spejderne planlægger sjove aktiviteter for børnene.

Ørholm Brugs, kl. 18-22
Kom forbi plænen ved Rundebakke på hjørnet mellem Ørholmvej og Nymøllevej. Her vil der være mulighed for at købe mad fra Kød & Godts lækre grill. Der vil både være cirkusunderholdning, gratis is til børnene, legeplads, båltale, musik og fællessang. Der er også mulighed for at købe øl, vand og kaffe denne midsommeraften.

Taarbæk Havn, kl. 18-22
I havnen åbnes Sankt Hans-baren hvor der kan købes grillpølser og våde varer. Her vil der også være fællessang ved Johannes Langkilde og Katrine Muff med direkte DR-transmittering. Desuden vil der være båltale ved Svend Brinkmann, DTU-kor og ikke mindst god stemning og et flot mål. Brænde leveres af Lyngby-Taarbæk kommune.

Stengård kirke, kl. 19-21
Her tændes et stort flot bål ved kirken, hvor der vil være skattejagt for børnene, musik og sang. Medbring gerne et tæppe og det gode humør, når du denne aften kan være med til at fejre Sankt Hans ved Stengård kirke.

Folkeparken, kl. 21
Her tændes et mindre, men hyggeligt Sankt Hansbål, og midsommeraftenen fejres med tale ved Christian Winther, næstformand for Kultur- og Fritidsudvalget. Tag et tæppe med, og nyd varmen og stemningen fra bålet. Lyngby-Taarbæk kommune leverer brænde til bålet.