Forgot your your password?

RetailTech Lab er åbnet

I tirsdags blev danmarks første RetailTech Lab indviet i Lyngby Storcenter. Her kunne indbudte gæster høre taler fra bl.a. adm. direktør i Microsoft Development Copenhagen og bestyrelsesformand i Vidensbyen, Charlotte Mark, adm. direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen, og Folketingsmedlem fra Venstre og iværksætter, Tommy Ahlers.

Et initiativ fra Lyngby-Taarbæk Vidensby

RetailTech Lab er et initiativ fra Lyngby-Taarbæk Vidensby, med støtte fra Danmarks Erhvervfremmestyrelse, og har til formål at teste innovative løsninger til detailhandlen for derigennem at bringe den fysiske butik tættere på den digitale butik aka. internethandlen. Det er en række skiftende iværksættere, der har udviklet de løsninger, som prøves af i labbet på virkelige butikker.

I tirsdags fik man en demonstration af de teknologier, der i den første periode testes af i labbet. Fx tester intersport tre teknologier af på deres løbetøj, der sælges fra labbet, i form af intelligente alarmer, intelligent plombering samt digitale prisskilte, men labbets iværksættere og etablerede virksomheder viste også løsninger frem til bl.a. at registrere store eller tætte forsamlinger i butikker, nye betalingsmetoder med bl.a. ansigtsgodkendelse og meget mere.

Du kan besøge RetailTech Lab og høre mere om de løsninger, der testes, på hverdage mellem 11.00-17.00 – du findet labbet på første sal. i Lyngby Storcenter. Læs mere om Retail Tech Lab her: www.vidensby.dk/projekt/retailtech/

Hele åbningen blev filmet, så har du lyst til at høre alle talerne m.m., så se med her: