Forgot your your password?

Profil Optik åbner ny flagshipstore i Lyngby

Profil Optik åbner endnu en af fremtidens optikerbutikker ved at udvide og flytte sin nuværende butik i Lyngby. Den flytter fra Lyngby Hovedgade 35 til nabolokalet i nr. 33, og bliver optikerkædens anden flagshipstore. Her vil borgere i og omkring Lyngby opleve et udvidet fokus på øjensundhed og et større udbud af brillestel i alverdens kategorier. Butikken huser den nyeste teknologi og AI-udstyr inden for analyse af syn, øjensygdomme og øjengener.

Vindtunnel eller tørre øjne
Som noget nyt, har butikken installeret en vindtunnel, så du kan teste brilletype og pasform, når du er på udkig efter nye sportsbriller til fx ski eller cykling. I vindtunnelen kan du afprøve hvordan brillen føles, når du ”suser afsted” med mange kilometer i timen.

Går du i stedet og døjer med irriterede, sviende eller røde øjne, som løber i vand, så kan det skyldes tilstanden ’tørre øjne’. Her vil Profil Optik i Lyngby være én af få butikker i Danmark, som har teknologien til at analysere og behandle den type af øjengene. Det er en hurtig og smertefri behandling, hvor øjets kirtler stimuleres med ultrakorte lysimpulser for at genskabe øjets fugtbalance.

Udover at vi huser det nyeste teknologi på markedet, så har vi også et stort fokus på, at alle, der kommer ind i butikken, skal føle sig trygge. Vi har de bedste eksperter på markedet til at sikre borgerne i Lyngby den bedste service. Vores nyeste tiltag er blandt andet, at vi yder eksperthjælp i speciallinser”, siger den nye butikschef i Lyngby, Annette Gadegaard.

Plads til børnefamilier
Den nye flagshipstore er på mere end 400 kvadratmeter, og sammen med butikken i Odense er den en af de største butikker i Profil Optik. De ekstra kvadratmeter gør, at der er særligt plads til børnefamilierne.

”De mange kvadratmeter giver den ekstra plads og nødvendige ro, det kræver, når familier med børn skal have tjekket synet og efterfølgende gå på opdagelse i vores store brillegarderobe med modeller tilpasset til både de yngste og ældste i familien,” uddyber Annette Gadegaard.

Om Profil Optik:

 • Profil Optik er en del af Synsam Group – en af Europas ledende aktører i optikbranchen.
 • Profil Optik har 113 brille- og optikerbutikker fordelt rundt i hele Danmark
 • Hovedkontoret ligger i Hedehusene
 • Adm. direktør for kæden er Tina Gaardsholt

Om Profil Optiks flagshipstore:

 • Adresse: Lynby Hovedgade 33, 2800 Kogens Lyngby
 • Butikken ledes af butikschef Annette Gadegaard og har i alt 9 ansatte.
 • Udvalg på mere end 3000 forskellige brillestel, herunder unik flagship-kollektion og kædens bæredygtige kollektioner: Sea2See serien, briller af 100% genanvendt havplast, og Circular serien, briller fremstillet af materialer fra gamle briller.
 • Butikken sælger også eksklusive modebriller fra kendte designermærker som Balenciaga, Bottega Benetta og Moncler. Derudover har de også et stort udvalg fra danske mærker, blandt andet Fleye, Lindberg og Pro Design Denmark.
 • Øjensundhedstest med nyeste teknologi
 • Øjenlægekonsultation direkte i butikken
 • Eksperthjælp inden for speciallinser – også natlinser
 • Specialister i sportsbriller med mulighed for at prøve brillerne i butikkens vindtunnel
 • Hjælp til tørre, irriterede eller røde øjne, blandt andet ved lysstimulering