Forgot your your password?

Påskeferie i Kgs. Lyngby

Måske påskeferien allerede er startet for længst, eller måske du først i dag kan lukke ned for computeren og spise dig mæt i påskeæg og sildebord.

Uanset hvad så går du nogle fridage i møde, hvor du måske har brug for lidt inspiration til aktiviteter for store og små. Vi har samlet en liste med fem oplevelser, du (og familien) kan give jer i kast med i og omkring Kgs. Lyngby:

Påske på Frilandsmuseet

Frilandsmuseet er åbnet op igen, og du kan færdes på alle udendørsarealer. I påsken er der åben alle dage fra 10-16, og som noget ekstraordinært holder de også åben mandag, 2. påskedag. Der vil blandt andet være gratis påskejagt, hvor de yngste børn kan gå på jagt efter påskeharens æg. Finder man alle æg, er der et påskeæg som præmie. Læs mere >>>HER

Bliv lydguidet igennem kunst-, arkitektur-, og videnskabsruter på DTU

Spænd snøreskoene og lad dig guide rundt blandt kunst, arkitektur, historie og videnskab på DTU Lyngby Campus, hvor kunst og arkitektur spiller en central rolle i campusmiljøet. Er du interesseret i H.C. Ørsted, så har DTU i samarbejde med Lydpol, i anledning af 200-året for H.C. Ørsteds opfindelse af elektromagnetismen, udviklet en lydvandring, der giver dig indsigt i opfinderens liv og virke.

Læs mere >>>HER

Der er noget om snakken – det er sjovest på Bakken

Bakken er åbnet op – og det betyder forlystelser og sjov for hele familien. I år er der hele to nye forlystelser i parken, ’Tidsmaskinen’ og ’Græshoppen’, som du ikke må gå glip af. Herudover kan I nyde stemningen og take-away i dejlige omgivelser i den naturskønne Dyrehave.

Læs mere om Bakkens forlystelser >>>HER

Gå på opdagelse i historien om Brede Værk

Stadsarkivet har produceret en digital lydvandring om området ved Brede Værk. Her kan du i ro og mag, og sammen med familien, udforske de historiske bygninger og omgivelser i Brede og få mere af vide om historien om fabrikssamfundet i Brede, der var en del af industrialiseringen. Rundt omkring i området er der opsat stop, hvor der både i tekst og billeder kan læses mere, og herudover kan der downloades en app på din mobil, der yderligere føjer til den interessante historie.

Læs mere om om lydvandringen >>>HER

Nye aktivitetspladser langs Naturstien ved Dyrehavegårds Jorder

Ved det nye Novozymes Innovation Camp er der kommet fire nye aktivitetspladser (Biologiens Vej 2, 2800 Kongens Lyngby), der skal inspirere til bevægelse, spil, leg og mindfullness. Her kan de børn blandt andet gå på opdagelse i ’Legecirklen’, hvor de kan lege, klatre og få styrket balancen på et blødt underlag. Læs mere om de nye aktivitetspladser >>>HER