Forgot your your password?

Og vinderne blev…Magasin og Höjris

I år løb Magasin med titlen som “Årets flotteste julevindue”, mens Höjris i Hjortekær derimod blev belønnet for deres julestemning med titlen “Årets bedste julestemning”.

Så smagfuldt, gennemført, stilfuldt, blikfangende og enormt jule-inspirerende!

Sådan lød en af de mange kommentarer til Magasins flotte julevindue. Det er Handelsforeningen Kongens Lyngby, der, igen i år, har udskrevet konkurrencen om at kåre ”Årets Flotteste Julevindue” i byen – sidste års vinder var Cornelius K, men i år løb Magasin med sejren for deres flotte udstillingsvinduer, der kan få både mænd og kvinder til at stoppe op og kigge nærmere på de flotte produkter i vinduerne.

Visual Merchandiser teamet, der bl.a. står bag forretningens udstillingsvinduer hos Magasin

Masser af julestemning hos Höjris

Sidste år indførte Handelsforeningen endnu en pris for ‘Årets bedste julestemning’, hvor kunderne kunne stemme på det sted, der byder på mest julestemning – om det er en butik, en behandler, et spisested eller noget helt fjerde er ikke vigtigt.

Dette år gik titlen til Höjris i Hjortekær, der i den grad har taget kunderne med storm siden de åbnede i 2020. Og en af kommentarerne til, hvorfor netop denne pris skulle gå til Höjris, var da også, at “Når man træder ind hos Höjris, bliver man mødt med ægte juleglæde og kan ikke undgå at komme i total julestemning”.

Karin og Ole ejer og driver Höjris i Hjortekær

Stort tillykke til begge vindere, og tak til alle, der har stemt og deltaget i årets julekonkurrence.

Leave a reply