Forgot your your password?

Lyngby Cycle Club afholder 100-års jubilæumsløb

Lyngby Cycle Club er en af Danmarks ældste cykelklubber, og den 27. maj 2019 fylder de 100 år. I den anledning arrangerer de den 1. juni et stort 100-års jubilæumsløb i Lyngby’s gader, hvor der vil være aktiviteter og fest hele dagen.

Dagens program:

14:00 Speaker byder velkommen til 100-års Jubilæumsløb

14:30 Start på børnetalentløb for de 12-14 årige

14.32 Start på børnetalentløb for de 9-11 årige

15.05 Start på gadeløb for supermotionister – løb A – 35 km

16.40 Start på gadeløb for supermotionister – løb B – 17,5 km

17.45 Start på løb for Herrer Elite – 84 km

Herudover vil Vedbæk’s pigegarde marchere på Lyngby Hovedgade, og der vil være interview med Lyngby Cycle Club.

Praktisk information

Op til løbsdagen er det muligt at købe løbsprogrammer, hvor du kan læse mere om dagens program og de forskellige aktiviteter, der foregår. Herudover støtter du Lyngby Cycle Club ved at købe programmet. Programmet kan købes hos følgende butikker:

  • LYSmesteren ( Lyngby Hovedgade 49A, 2800 Lyngby)
  • Bahne ( Lyngby Hovedgade 60, 2800 Lyngby)

Løbet har udgangspunkt på Lyngby Hovedgade, og derfor vil flere veje i Lyngby være afspærret fra klokken 13-19 på dagen. Der vil være officials rundt omkring på ruten, som kan guide til alternative ruter.

Den afspærrede cykelrute for løbet kan ses her

Op til- og på løbsdagen vil der være mulighed for at købe løbsprogrammer, hvor du kan læse mere om, hvad der sker i løbet af dagen og herudover støtte Lyngby Cycle Club. Information om, hvor disse løbsprogrammer kan købes kommer senere.

Der vil der være mulighed for parkering enten ved Firskovsvej eller Lyngby Stadion – dog efter gældende parkeringsregler.

Læs mere om løbet, programmet for dagen, hvordan du tilmelder dig løbet og meget mere på Lyngby Cycle Club’s hjemmeside.