fbpx
Forgot your your password?

Louis Nielsen – Grand opening i Lyngby

Louis Nielsen i Lyngby har været igennem en større renovering. Butikken, der ligger på Lyngby Hovedgade 54A, kunne den 6. maj åbne dørene på ny, med flag og cupcakes, til en stor nyindrettet og nydesignet butik.

Louis Nielsen har siden 2005 ligget på samme adresse i Kgs. Lyngby og har været en fast del af byens gågade og handelsliv.

“Siden butikken åbnede, har vi fået flere og flere kunder. Ombygningen giver mere plads til kunderne og et helt nyt og flot design”, fortæller Caroline Skyum Eliasen, der ejer butikken sammen med Jette Bergdahl.

Populære brands i Lyngby

Den nyrenoverede butik har givet mulighed for, at de mange brillekollektioner fra populære brands, kan blive udstillet og fremvist på en ny og flottere måde i butikken.

“Vi har en række store brands, som er meget populære i Lyngby. Det ser vi, når vi sammenligner med andre byer, som Louis Nielsen er i. I den nye butik kommer de kollektioner mere til sin ret”, fortæller Jette Bergdahl og tilføjer: – “De store populære mærker er bl.a. Day Birger et Mikkelsen, HUGO og Marc Jacobs”.

Uafhængigt øjenlægenetværk

Den nye store butik har også givet bedre plads til butikkens sundhedsydelser. Hos Louis Nielsen har man nemlig igennem de sidste 15 år investeret i nyt udstyr, der sikrer, at der kan blive passet ekstra godt på kundernes øjne. Louis Nielsen har, som de eneste i branchen, oprettet et uafhængigt øjenlægenetværk, som består af ti højt specialiserede danske øjenlæger. Og det betyder, at hvis Louis Nielsens optiker vurderer, at der er uregelmæssigheder, der kræver yderligere undersøgelse, sendes billederne af patientens øjne videre til øjenlægenetværket.

“Finder vi symptomer, der skal undersøges nærmere, sender vi straks billederne af patientens øjne videre til vores netværk af øjenlæger, som sender patienter videre til en øjenlæge eller et hospital hurtigt, hvis det er nødvendigt“, fortæller Caroline Skyum Eliasen.

Glade for at investere i Kgs. Lyngby

Duoen Caroline Skyum Eliasen og Jette Bergdahl har store forventninger til den nye butik, og de håber begge på mange flere år i byen, og er glade for, at de kan investere i Lyngby.

“Louis Nielsen har været her i 16 år, og vi har planer om at tage mindst 16 år mere. Vi har begge lange relationer til byen og føler det er vigtigt, at vi bakker op om byen”, afslutter de to erfarne optikere.