fbpx
Forgot your your password?
  • single location image
  • single location image
  • single location image

Yousee Lyngby

(0.0)

Klampenborgvej 244, 2800 Kongens Lyngby

YouSee hjælper dig med at finde den rigtige løsning

I YouSee Lyngby tilbyder vi de bedste løsninger inden for tv, bredbånd, mobil, telefoni og mobilt bredbånd. Og vi hjælper dig naturligvis med at finde den perfekte løsning til netop dit behov.

Vi har et stort udvalg af mobiltelefoner og smartphones i alle prisklasser, f.eks. Apple, Samsung og Huawei. Når du køber mobil telefon hos os, får du ikke kun en mobiltelefon til en fordelagtig pris, du får også et godt abonnement med Danmarks bedste netværk. Vi tilbyder også tablets, iPads og en masse mobiltilbehør.

Hos os kan du også få fleksible tv-løsninger, hvor du har mulighed for selv at være med til at sammensætte din tv-pakke. Du kan også få streaming tjenester som en del af din tv-pakke, så du har alle dine tjenester samlet ét sted.

YouSee tilbyder også bredbånd og mobilt bredbånd. Hvis du er i tvivl om hvilken hastighed du har brug for, kan du bare ringe eller besøge vores butik. Vi skal nok hjælpe dig til at finde den rette løsning.

I butikken kan du også prøve produkterne live, og vi hjælper dig gerne med at komme godt i gang med fx din nye mobiltelefon – ved at opsætte den for dig.

YouSee Lyngby ligger på Klampenborgvej i Lyngby over for Magasin og ved siden af Lyngby Storcenter. Der er ca. 5 minutters gang fra stationen til butikken. Kommer du i bil, kan du parkere i Lyngby Storcenters p-kælder.

Vi glæder os til at se dig.

Åbningstider

Mandag – fredag: 10:00 – 17:30
Lørdag: 10:00 – 16:00
Første og sidste søndag i måneden: 10:00 – 14:00

https://yousee.dk/