Forgot your your password?
  • single location image

Brødrene Jensen VVS

(0.0)

Hjortekærsvej 180, 2800 Kgs. Lyngby

A/S Brdr. Jensen VVS

Hos A/S Brdr. Jensen VVS i Lyngby møder kunden en bred ekspertise og en stabil medarbejderstab. Firmaet har 100 års erfaring på bagen og er altid parate til at hjælpe med både store og små opgaver, når behovet opstår indenfor VVS, kloak og blikarbejde.

”Et ord er et ord”

Medarbejderne hos A/S Brdr. Jensen VVS, der siden 1920 har haft til huse på Hjortekærsvej 180, løser alle typer VVS-opgaver, såsom reparationer og vedligeholdelse for boligselskaber, institutioner, sygehuse og private husstande. VVS firmaet kan løse alle de opgaver, som måtte opstå hos kunderne, og de er også kendt for at rykke hurtigt ud.

Firmaet har en stor trofast kundekreds, der har ført firmaet igennem kartoffelkure og finanskriser, og op til i dag, har virksomheden været en stabil og kompetent VVS- og blikkenslager i hele Nordsjælland og Københavnsområdet.

A/S Brdr. Jensen VVS blev i 1984 overtaget af Franz Schwab, og det var ham, som lagde grunden til firmaets betydeligste kendetegn, nemlig – et ord er et ord, og en aftale den holder man.

www.brdrjensenvvs.dk