Forgot your your password?
 • single location image

Vores Tænder tandklinik

(0.0)

Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv.

 

 

VORES TÆNDER Tandklinik er en ny og moderne klinik. Hos os får du en tandlæge der har en lang erfaring og en stor viden inden for tandlægefaget. Klinikken er placeret i centrum af Kongens Lyngby, blot et stenkast fra Lyngby Station og Jernbanepladsen. Det er derfor nemt at komme til vores tandlægeklinik fra Lyngby og omegn.

Vores klinik vibrerer af en hyggelig og afslappet stemning, så du altid kan føle dig tryg og tilpas når du besøger os. Vi anvender kun de bedste og nyeste materialer samt teknikker inden for tandbehandling. Samtidig er vi blandt de billigste tandlæger i Storkøbenhavn.

Hos VORES TÆNDER Tandklinik vægter vi tillid, faglighed og kvalitet højt. Vi mener at vejen til sunde tænder gennem hele livet, sker bedst ved at gøre det til en positiv oplevelse at gå til tandlægen – hver gang!

TILLIDSFULD TANDLÆGE

Vi måler vores succes på din oplevelse af tandlægebesøget og din lyst til at komme igen og/eller anbefale os til andre patienter. Af denne grund er tillid vores vigtigste valuta. På klinikken får du et prisoverslag inden vi går i gang, så du kender til både pris og procedure på forhånd. Dette gør vi fordi vi altid gerne vil levere en ærlig og samvittighedsfuld behandling til vores patienter.

FAGLIGHED ER TANDLÆGENS DNA

Vores høje faglighed er din garanti for den rette behandling. Vi sætter en ære i at tage fagligheden ud af problematikken og forklare udfordringerne i lægmandssprog. Vores klinik tilbyder de bedste og nyeste metoder inden for tandbehandlinger og tandpleje. Vi dækker alle tandbehandlinger da vores team af behandlere har bred erfaring på de mest almindelige tandbehandlinger. Desuden har behandlerne specialiseret sig yderlige i enkelte dele af faget.

HØJ KVALITET OG SAMTIDIG BLANDT LYNGBY’S OG KØBENHAVN’S BILLIGSTE TANDLÆGER

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og alligevel lykkes det os at holde prisen nede så du i gennemsnit ikke kommer til at betale mere hos os end hos andre – vi er faktisk blandt de billigste tandlæger i Lyngby og Storkøbenhavn. Vi vægter vores gode patientforhold højt, så vores behandlinger stemmer overens med vores patienters ønsker. Af den grund tager vi os god tid til dig og indleder tandlægebesøget med en snak om forløbet, og vi afslutter også med en snak om, hvordan du selv kan pleje dine tænder fremadrettet.

SPECIALISTER I TANDLÆGESKRÆK

Hos VORES TÆNDER har vi stor erfaring med håndtering af alle former for tandlægeskræk, så hvis du er en af de 40% som føler dig utilpas ved at gå til tandlæge, bør du vide at vi er meget opmærksomme på at give vores patienter en skånsom og omsorgsfuld behandling. Vi ønsker at gøre dig rolig og tryg ved dit tandlægebesøg, og derfor tager vi os god tid til spørgsmål og information.

Det er vigtigt for os at sige, at det ikke er flovt at have tandlægeskræk. Det er derimod et stort skridt at indrømme det og kontakte tandlægen alligevel. Derfor gør vi altid vores absolut bedste, så du får en god oplevelse hos os.

Vi har et gensidigt ansvar for dine tænders sundhed og vi vil behandle dine tænder som var det vores egne – derfor hedder vi VORES TÆNDER.

LØRDAGSÅBENT

Hos VORES TÆNDER Tandklinik ved vi, at ikke alle vores patienter, har lige nemt, ved at finde en tid til deres tandlægebesøg på hverdage. Af denne grund har vi hos VORES TÆNDER Tandklinik lørdagsåbent. Ved du allerede nu, at en lørdagstid passer bedst for dig, kan du ringe til klinikken for at booke en tid.

Vi tilbyder følgende behandlinger:

 • BROER
 • CARIES
 • FOREBYGGELSE
 • IMPLANTATER
 • KIRURGI
 • KRONER
 • PARADENTOSE
 • RODBEHANDLING
 • TANDBLEGNING
 • FYLDNINGER
 • TANDREGULERING
 • TANDPROTESE
 • TANDLÆGESKRÆK

 

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen i vores nye og moderne klinik.

 

https://vorestaender.dk/